Found

Alles over luisterboeken

Found

Titel: Found
Genre: Young Adult (YA), roman over bovennatuurlijke wezens (fantasy)
Schrijver: Alyssa Rose Ivy
Verteller: Amy Rubinate
Duur van het Nederlandse boek: 5 uur 49 minuten
Alle boeken van deze Crescent Chronicles serie :

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 15 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Ook heb ik de account van mijn moeder aan mijn gezinsabonnement gekoppeld en kan zij ook zoveel boeken luisteren als ze maar wil. Hetzelfde geldt voor mijn twee kinderen. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 12 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Allie wil haar vriendin Jess redden. Haar ex-vriend houdt haar vriendin gevangen totdat ze hem als mate kiest. Het is daarbij belangrijk dat ze vrijwillig naar hem toegaat en hem kiest boven haar huidige mate Levi.
Er zijn nog veel geheimen te ontdekken voor Allie. Zo heeft ze zelf ook een rol in deze bovennatuurlijke wereld en haar rol is van groot belang! Ze moet alleen nog achter deze geheimen zien te komen, want haar mate is alles behalve goudeerlijk tegen haar!
Allie heeft twee grote doelen voor ogen: ontdekken hoe zij binnen deze supernatuurlijke wereld past en haar vriendin Jess redden. Ze is bereid dit alles los van haar mate Levi te doen!

Te koop bij Bol.com:

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Dit is wel een verteller waar je even aan moet wennen. Haar stem klinkt overdreven zwoel. Op zich vond ik dit boek al beter om naar te luisteren dan deel 1 en 2. Ik vind deze uitvoering een voldoende– waard.

Mijn mening

Dit boek vind ik veel beter dan deel 1 en 2! Het is mooi hoe de supernatuurlijke wereld wordt beschreven in dit boek. In dit deel maken we kennis met heksen en shifters van verschillende vogelsoorten. Deze bijzondere wereld speelt een grotere rol dan in de vorige boeken en dat vind ik wel fijn.
Allie wordt als een sterke personage neergezet die zich niet laat kisten in een wereld waarin alle macht bij de mannen ligt.
Het verhaal en de serie wordt prima afgerond. Ik zie dat er nog een boek 4 is waarin we de kant van Levi krijgen met een mannelijke vertelstem. Ik ben erg benieuwd!

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.