Acht boeken bij Bookchoice (juli 2020 selectie) voor Bookchoice leden!

Met Bookchoice kan je elke maand acht boeken lezen of luisteren vanaf 3,99 per maand.
Zij bieden een maandlidmaatschap, een kwartaallidmaatschap (nu tijdelijk met 50% korting) en een jaarlidmaatschap. Na de eerste periode kan je je lidmaatschap maandelijks opzeggen, waarbij je rekening moet houden met één kalendermaand opzegtermijn.
Zelf ben ik (nog) niet lid van Bookchoice, omdat ik al lid ben van Storytel en Audible.

Leden van Bookchoice krijgen elke maand toegang tot hun selectie. De selectie bestaat uit acht E-boeken en luisterboeken. Iedere maand ontdek je weer acht nieuwe boeken.
Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Je bepaalt dus zelf wanneer je ze leest of luistert.

Hieronder zie je de acht boeken van deze maand:

Schrijver:  Lee Child 
Verteller: Frans van Deursen
Duur van het boek: 12 uur 05 minuten
Categorie: misdaad
Dit boek heb ik ook geluisterd. Lees hier mijn recensie.

Dit is boek 24 van de thriller serie van Jack Reacher. Dit is het eerste boek dat ik lees (luister) van deze serie en dit boek kan heel goed stand-alone worden gelezen. Je hebt geen voorkennis nodig van de voorgaande delen. Je kan het zien als een los avontuur.
Ik vind dit boek zeker een aanrader! Het verhaal klinkt op zich erg simpel. Jack Reacher riskeert zijn leven om een oud echtpaar te helpen, maar de gebeurtenissen zijn heel goed uitgewerkt en hebben een prima tempo. Je zit snel in het verhaal en de schrijver weet je van begin tot eind in dit verhaal te houden zonder dat je wil stoppen met luisteren.
Dit verhaal bevat veel (gewelddadige) actie. De actiescènes worden heel goed en beeldig verwoord. Het is knap zoals de schrijver de gevechten zo levendig kan beschrijven. 

Schrijver:  B.A. Paris
Verteller: Hymke de Vries
Duur van het boek: 9 uur 31 minuten
Categorie: psychologische thriller over het huwelijk en ouderschap (meeslepend)
Dit boek heb ik ook geluisterd. Lees hier mijn recensie.

Livia geeft een groot feest voor haar veertigste verjaardag. Dit feest is zeer belangrijk voor haar, want hier heeft ze het grootste gedeelte van haar leven naar uitgekeken en zelfs voorbereid.
Terwijl ze zich klaarmaakt voor haar feest leren we meer over haar leven doordat ze belangrijke momenten in haar leven overdenkt. Haar leven is niet makkelijk geweest. Ze was zelf nog een kind toen ze zwanger werd. De vader van het kind is met haar getrouwd, maar de eerste jaren van hun huwelijk waren moeilijke jaren geweest, terwijl haar ouders haar vanaf de zwangerschap uit hun leven hadden verbannen.
We krijgen het verhaal van twee kanten te horen. Adam, haar man, heeft ook een boel om over na te denken vandaag. Nog steeds gaat hij gebukt onder schuldgevoelens. Hij heeft veel dingen verkeerd aangepakt en zijn vrouw en zoon veel verdriet aangedaan.
Naast hun overpeinzingen zitten ze allebei met een groot probleem. Livia moet haar man iets vertellen en dat zal hun leven voorgoed doen veranderen. Gelukkig is haar dochter vandaag niet bij haar feest aanwezig. Ze vindt het al moeilijk genoeg dat haar dochter over een half jaar weer thuis komt! Na het feest zal ze een moment moeten vinden om het probleem met haar man te bespreken. Vandaag wil ze genieten van het moment waar ze zo lang naar heeft uitgekeken.
Haar man Adam zit ook met een probleem. Hij heeft verschrikkelijk nieuws. Het is hartverscheurend en zijn vrouw moet dit zo snel mogelijk weten, maar het feest…… Haar leven was niet bepaald een pretje en hij was daar de veroorzaker van. Deze dag is zeer belangrijk voor haar. Hij moet haar koste wat kost van deze dag laten genieten. Daarna zal hij het aan haar vertellen.

Schrijver: Kate Mosse
Verteller: Willemijn de Vries
Duur van het boek: 17 uur 05 minuten
Categorie: roman

Schrijver: Eva Vriend
Verteller: Hymke de Vries
Duur van het boek: 13 uur 26 minuten
Categorie: Geschiedenis

Schrijver: Sally Thorne 
Verteller: Jayme Mattler
Duur van het boek: 11 uur 23 minuten
Categorie: Roman
Dit boek heb ik ook geluisterd. Lees hier mijn recensie.

Dit is een verhaal vol verlangen, liefde en geborgenheid. Darcy zit vast in het huis dat ze geërfd heeft terwijl ze droomt over de man die ze maar voor 1% bezit: Tom Valeska! Wanneer blijkt dat Tom Valeska voor het eerst sinds al die jaren weer single is ziet ze procenttekens in haar ogen. Kan ze er 2% van maken?

Schrijver: Yvonne Doorduyn 
Verteller: Karin Douma
Duur van het boek: 9 uur 34 minuten
Categorie: Spanning
Dit boek heb ik ook geluisterd. Lees hier mijn recensie.

Dit is een spannend verhaal over een vrouw die op een dag politie aan de deur krijgt en vervolgens zomaar voor verdenking van moord in de cel belandt zonder te weten wie er is vermoord! Overtuigd van haar onschuld denkt ze dat het allemaal wel goed komt, maar alles wijst haar kant uit en zonder alibi kan ze zichzelf niet (vanuit de cel!) verdedigen.

Schrijver: Judith Fanto 
Verteller: Ruby van Tongeren
Duur van het boek: 9 uur 48 minuten
Categorie: Roman

Schrijver: Marjolein Beumer 
Verteller: Marjolein Beumer 
Duur van het boek: 7 uur 31 minuten
Categorie: Biografie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *