The Vampire’s Mail Order Bride

Titel: The Vampire’s Mail Order Bride
Genre: Paranormaal roman
Schrijver: Kristen Painter
Verteller: B.J. Harrison
Duur van het boek: 8 uur 47 minuten
Alle luisterboeken uit deze Nocturne Falls serie:

 • The Vampire’s Mail Order Bride
 • The Werewolf Meets His Match
 • The Gargoyle Gets His Girl
 • The Professor Woos the Witch
 • The Witch’s Halloween Hero (boek 4.5)
 • The Werewolf’s Christmas Wish (boek 4.6)
 • The Vampire’s Fake Fiancée
 • The Vampire’s Valentine Surprise (boek 5.5)
 • The Shifter Romances the Writer
 • The Vampire’s True Love Trials (boek 6.5)
 • The Dragon Finds Forever
 • The Vampire’s Accidental Wife
 • The Reaper Rescues the Genie
 • The Detective Wins the Witch
 • The Vampire’s Priceless Treasure
 • + 39 korte verhalen in deze wereld

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible. Ik heb gekozen voor een speciale aanbieding van Audible Escape. Ik betaal drie maanden lang $2 per maand en mag dan zoveel boeken luisteren die ik maar wil binnen de “Audible Escape collectie”.
Omdat ik al lid ben bij Audible zou dit pakket me normaal $7 per maand kosten. Ik kan afzeggen wanneer ik maar wil dus na die drie maanden zet ik dit pakket stop. Zo kan ik voor een mooi bedrag kennis maken met dit pakket. Als ik dit pakket niet zou stopzetten gaat het bedrag na drie maanden automatisch naar $7 per maand. Als je geen lid bent van Audible kan je dit pakket ook nemen, maar dan kost het $13 per maand. Lees hier meer over deze (tijdelijke) aanbieding van Audible Escape als pakket.

Het verhaal

Je kan de eerste zeven boeken van deze serie gratis lezen binnen je Audible Escape pakket. De serie zelf bestaat uit 54 boeken. Er zijn 11 lange verhalen en de rest zijn korte verhalen binnen deze wereld. In Audible Escape heeft dit verhaal als meetgraad: flirty! (sweet, flirty, seductive, sexy en red hot). Dit verhaal is een hedendaagse roman, maar het speelt zich af in een stad vol met “supernaturals”.
Het gaat om een speciale stad in het teken van Halloween. Deze stad wordt iedere dag druk bezocht, want de toeristen vinden het thema prachtig. Alleen weten zij niet dat alles “echt” is. De mensen die voor weerwolven en vampiers spelen zijn echte weerwolven en vampiers. In deze stad kunnen de supernaturals zichzelf zijn en de toeristen betalen ervoor!
Delaney woont in New York. Ze ontdekt dat haar baas een echte maffiabaas is wanneer ze ziet dat hij iemand vermoordt. Ze slaat op de vlucht en in haar ontsnappingspoging ontdekt ze een bureau waarbij vrouwen zich als toekomstige bruiden aanbieden. Gauw steelt ze de gegevens van één van deze arrangementen en doet ze zich voor als de toekomstige bruid.
Alleen heeft ze zich niet verdiept in het bureau, want anders had ze misschien kunnen weten dat ze zichzelf heeft aangeboden als bruid van een vampier!
Hugh is de vampier die een bruid op zijn stoep krijgt. Hij baalt als een stekker, want zijn grootmoeder heeft dit geregeld en ze chanteert hem om hieraan mee te werken. Zij is het zat om te moeten wachten op kleinkinderen en dus neemt ze het heft in eigen handen!

Benieuwd naar het verhaal? Bekijk hier een inkijkexemplaar (in het Engels).

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Delaney heeft een prima plek geregeld om onder te duiken. Ze gaat 30 dagen bij de man wonen voor wie zij als bruid is bedoeld. Ze heeft anoniem aangifte gedaan van de moord en bewijsmateriaal op video aangeleverd bij de politie. Hopelijk zitten haar baas en zijn handlagers gauw in de gevangenis en hoeft zij niet meer te vrezen voor haar leven.
Al bij aankomst merkt ze dat de aanstaande bruidegom helemaal niet blij is met haar aanwezigheid. Hij heeft geen behoefte aan een vrouw! Dat komt even goed uit. Ze willen geen van beide trouwen. Appeltje eitje toch?
Maar wat als ze echt verliefd op elkaar worden? Zowel Delaney als Hugh hebben hun geheimen.

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook in het Engels gedownload worden in iTunes.

Verteller

Dit verhaal wordt voorgelezen door een man. Op zich vind ik zijn stem best prettig klinken.
Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening

Ik vind dit boek best vermakelijk, maar ik vind het niet erg spannend. Het speelt zich af in een wereld vol met supernaturals, maar er zijn geen spannende gebeurtenissen. Deze supernaturals leven volgens dezelfde regels als mensen. Er zijn ook niet echt veel complicaties in dit boek die overwonnen moeten worden. Alles gaat eigenlijk van begin tot het einde van een leien dakje.
Dit is heel fijn wanneer je even geen zware kost zou willen lezen/luisteren, maar als je van spannende avonturen met vampiers en weerwolven houdt, dan raad ik je niet deze serie aan.

Vanaf het begin is het al duidelijk dat de personages verliefd op elkaar worden. Ook hier zit niet echt spanning in het verhaal.

Wat vind ik wel leuk aan het verhaal? Ik vind de setting wel leuk. Een Halloweenstad klinkt erg bijzonder, de personages zijn erg lief en je kan wel met ze meeleven en ontdekken of ze hun “happily ever after” halen.
Ik luister heel veel boeken. Ik bak veel, doe veel creatieve activiteiten en werk vaak in de tuin en dan vind ik het heerlijk om ondertussen naar een verhaal te luisteren. Daar past dit boek dus perfect bij. Het is voor mij een vermakelijk “tussendoortje”. Ik zou het alleen niet luisteren wanneer ik echt een verhaal met inhoud zou willen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *