Audible Escape nu voor maar $2 per maand voor de eerste drie maanden!

Vandaag (december 2019) zat ik op Audible te kijken bij de nieuwe acties.
Eerst zag ik een aanbieding voor luisterboeken waarbij je er twee koopt voor de prijs van één. Daarna zat ik te kijken bij de boeken op de lijst met aanraders van andere Audible leden.
Tot slot kreeg ik ineens een leuke aanbieding te zien voor Audible Escape. Normaal zou het me $7 per maand kosten om ongelimiteerd naar romantische boeken te mogen luisteren en aangezien ik al een Storytel abonnement heb van 12 euro per maand vind ik het zonde om Audible Escape er extra bij te nemen, maar ik kreeg vandaag ineens de aanbieding om nu 3 maanden lang lid van Audible Escape te worden voor maar $2 per maand! Na de eerste 3 maanden wordt mijn abonnement omgezet naar rond de $7 per maand, maar je mag het ieder moment stopzetten. Langer dan 3 maanden alleen maar romance luisteren kan ik toch niet opbrengen, dus dit leek me wel een prima aanbieding voor nu!
Jammer genoeg kan ik je nu geen link geven voor de aanbieding, omdat het ineens tevoorschijn kwam toen ik aan het zoeken was op Audible en er is geen vaste pagina voor te vinden op Audible voor deze aanbieding. Ik kan je alleen hier een link geven naar de pagina van Audible Escape en hoop dat je ook deze aanbieding van 70% korting daar tegenkomt. Wel geldt de aanbieding alleen voor Audible leden. Niet-audible leden betalen de volle prijs (meer dan de $7 dollar voor leden!).
Niet vergeten om in je agenda te noteren wanneer je jouw tijdelijke abonnement wil stopzetten (over 3 maanden!).

Bij Audible Escape mag je uit hun collectie zoveel boeken lenen als je wil. Anders dan bij Audible krijg je geen credits en koop je niet de boeken. Je mag zoveel luisteren als je wil, zo lang je lid bent van Audible Escape. Zodra je jouw abonnement voor Audible Escape stop zet, heb je geen toegang meer tot de boeken. Verder kan je alleen uit hun collectie kiezen en het gaat hier alleen om boeken die romantisch of sexy van aard zijn. De boeken hebben de volgende meetgraad: sweet, flirty, seductive, sexy en red hot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *