The kiss thief

Titel: The kiss thief
Genre: Hedendaagse roman
Schrijver: L. J. Shen
Verteller: Stephen Dexter, Savannah Peachwood
Duur van het boek: 11 uur 54 minuten

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible. Ik heb gekozen voor een speciale aanbieding van Audible Escape. Ik betaal drie maanden lang $2 per maand en mag dan zoveel boeken luisteren die ik maar wil binnen de “Audible Escape collectie”.
Omdat ik al lid ben bij Audible zou dit pakket me normaal $7 per maand kosten. Ik kan afzeggen wanneer ik maar wil dus na die drie maanden zet ik dit pakket stop. Zo kan ik voor een mooi bedrag kennis maken met dit pakket. Als ik dit pakket niet zou stopzetten gaat het bedrag na drie maanden automatisch naar $7 per maand. Als je geen lid bent van Audible kan je dit pakket ook nemen, maar dan kost het $13 per maand. Lees hier meer over deze (tijdelijke) aanbieding van Audible Escape als pakket.

Het verhaal

In Audible Escape heeft dit verhaal als meetgraad: sexy! (sweet, flirty, seductive, sexy en red hot). Een verhaal vol verlangen over het leven van de 19 jarige dochter van een maffiabaas. Dit boek bevat veel teksten over seks (willen) hebben en opwinding.

Francesca is 19 jaar. Ze is de dochter van een Italiaanse maffiabaas en is heel ouderwets opgevoed. Ze mag niet studeren, omdat ze zich moet richten op trouwen met een jonge mafia uit hun groep en hem veel kindjes geven. Ze mag zelfs niet kiezen met wie ze gaat trouwen. Haar vader zal haar uithuwelijken. Al jaren droomt ze van een huwelijk met Angelo en het lijkt erop dat haar vader hem een prima keuze vindt en haar aan hem zal uithuwelijken. In haar familie zit een doos met brieven die voorspellen wie jouw levenspartner zal zijn. Om haar lot een duwtje te geven heeft ze vanavond één van de brieven gepakt en gelezen. In de brief staat: vanavond zal de liefde van jouw leven je eerste kus geven. Maar wat nu als niet de lieve Angelo, maar een kille senator haar eerste kus van haar steelt? Hoort ze nu bij hem?

Te koop bij Bol.com

Verhaallijn en ontknoping

Francesca wordt al snel door haar vader uitgehuwelijkt aan de akelige senator. Het is duidelijk dat hij de macht heeft over haar vader. Haar vader zou haar anders nooit zomaar aan hem geven. Senator Wolf haat haar vader en zijn dochter van hem afpakken en daarmee een nette en welopgevoede vrouw krijgen is voor hem een prima oplossing. Hij wil richting het presidentschap gaan en zij zal een prima First Lady zijn. Dat hij absoluut niet van haar houdt en haar het liefst een eigen huis met een toelage geeft maakt hem helemaal niet uit. Hij neemt vrouwen alleen maar om hem te plezieren, liefde is geen onderdeel in zijn leven.
Francesca’s hart is gebroken. Wolf heeft haar toekomst met haar geliefde Angelo afgepakt en zal haar daarvoor in de plaats een liefdeloos en kil bestaan geven. Toch zijn er dingen die hij wel bereid is haar te geven die eerder geen optie leken: ze mag het huis verlaten wanneer ze wil en ze mag studeren! Het verhaal gaat vooral over Francesca’s leven met Wolf en hun strijd en samenwerking met elkaar en hun verhouding met Francesca’s vader. Ook Angelo blijft zijn gewicht in het spel gooien, want Francesca zou zijn vrouw worden en hij is niet bereid haar bij de grote boze Wolf te laten!
Natuurlijk gaat in dit liefdesverhaal niet alles van harte, anders zou het boek ook niet zo lang duren.

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Twee vertellers die elk het verhaal vanuit hun eigen kant vertellen. Het is fijn om dit liefdesverhaal vanuit de twee hoofdpersonen zelf te horen. Ze hebben allebei een prettige stem om naar te luisteren.

Mijn mening

Spannend verhaal. Het verhaal pakt gelijk je interesse op en het liefst wilde ik het verhaal in één keer afluisteren omdat het zo spannend is. Dit verhaal is een mooi liefdesdrama zonder zoetsappig gedoe. Er gebeurt veel in het verhaal en de gebeurtenissen hebben een prima tempo. Het is spannend om met Francesca mee te leven terwijl ze beetje bij beetje het hart van Wolf weet te verwarmen. Hoewel het wel sneu voor haar is om tot dit huwelijk te worden gedwongen is het wel duidelijk dat haar leven nooit vrij zou zijn geweest. Als ze met Angelo had kunnen trouwen had haar vader toch altijd de dienst uitgemaakt. Nu mag ze van Wolf haar eigen besluiten maken en hij durft hierbij zelfs tegen haar vader in te gaan! Kortom: dit is een verhaal vol met liefdesperikelen, maar ze worden wel op een prettige wijze, in een prima tempo en met een goed verhaal aangeboden. Eindelijk even een verhaal in Audible escape die beter is dan “vermakelijk”! Nu maar hopen dat ik wat meer van deze verhalen in Audible Escape kan vinden. Hoewel het denk ik wel weer tijd wordt voor een zombieverhaal…. Ik kan niet voortdurend alleen maar naar romans luisteren……

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Audible: Engelse versie. Dit boek is onderdeel van Audible Escape. Dat betekent dat je deze luisterversie zonder extra kosten kan luisteren binnen je Audible Escape pakket. Anders moet je het wel kopen bij Audible (taal: Engels).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *