Blood of Anteros

Titel : Blood of Anteros
Genre: Romance, fantasy
Schrijver: Georgia Cates
Verteller : Tad Branson
Duur van het boek: 6 uur 39 minuten
Alle luisterboeken uit deze serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible. Ik heb gekozen voor een speciale aanbieding van Audible Escape. Ik betaal drie maanden lang $2 per maand en mag dan zoveel boeken luisteren die ik maar wil binnen de “Audible Escape collectie”.
Omdat ik al lid ben bij Audible zou dit pakket me normaal $7 per maand kosten. Ik kan afzeggen wanneer ik maar wil dus na die drie maanden zet ik dit pakket stop. Zo kan ik voor een mooi bedrag kennis maken met dit pakket. Als ik dit pakket niet zou stopzetten gaat het bedrag na drie maanden automatisch naar $7 per maand. Als je geen lid bent van Audible kan je dit pakket ook nemen, maar dan kost het $13 per maand. Lees hier meer over deze (tijdelijke) aanbieding van Audible Escape als pakket.

Het verhaal

Dit is een fantasyroman over vampiers.
In Audible Escape heeft dit verhaal als meetgraad: seductive! (sweet, flirty, seductive, sexy en red hot)
Het verhaal gaat over Curry Brennan.
Het verhaal gaat over Curry Brennan. Hij is tegen zijn wil een vampier gemaakt en is inmiddels 136 jaar oud. Hij heeft het grootste gedeelte van zijn tijd doorgebracht als slaaf van zijn “sire”. Ze weigerde zijn band los te breken en hem zijn vrijheid te geven. Tijdens een magisch moment, een zonsverduistering, werd zijn wens in vervulling gebracht (hoewel hij die wens anders had bedoeld). Zijn band werd verbroken en hij kreeg zelfs wat menselijke eigenschappen terug. Pas later ontdekt hij wat hem tijdens de zonsverduistering was overkomen: hij ontving die dag een geschenk in de vorm van een agape. Een agape is een levenspartner die speciaal voor jou is bedoeld.

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Ebook in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Verhaallijn en ontknoping

We beginnen bij de vampier “Curry Brennan” en ontdekken hoe zijn bestaan is en leren over zijn band met zijn sire.
Zijn band, die hem al die jaren tot slaaf heeft gehouden, wordt als snel verbroken en hij kan eindelijk zijn leven leiden en zijn eigen keuzes maken.
Zo ontmoet hij zijn agape. We leren zijn agape kennen en ontdekken meer over agape als fenomeen binnen dit verhaal. Maar zijn agape (geliefde) is steeds in gevaar en we leven met Curry mee terwijl hij belangrijke besluiten moet nemen. Is zijn geliefde in gevaar als hij haar als zijn geschenk aanvaardt of is ze juist zonder hem in gevaar? Is het beter voor haar als ze haar menselijk leven kan leiden tot haar dood of is het beter om haar wens te vervullen en haar tot een vampier te maken?

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

De verteller doet het best goed. Het wordt verteld door een man en we krijgen het verhaal dan ook vanuit de kant van de mannelijke vampier. Ik vind deze uitvoering een ruimvoldoende waard.

Mijn mening

Ik vind dit boek wel vermakelijk, maar geen aanrader. Je kan de tijd en/of het geld dat dit boek zou kosten beter besteden aan een andere fantasyroman. Ik vind het idee van een agape wel leuk en de verhaallijn vind ik ook wel leuk en spannend, maar de uitwerking van de gebeurtenissen is erg slordig. Er zit weinig opbouw in de gebeurtenissen en ze zijn iedere keer alweer opgelost nog voordat het echt spannend is geworden. Het tempo van dit boek is vergelijkbaar met het tempo in vlotte spannende kinderboeken en dat vind ik wel jammer. Wel heb ik nog de hoop dat de schrijver dit met deel 2 zal oppakken en omdat ik de verhaallijn wel leuk vind ga ik toch verder met deel 2.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Audible: Engelse versie. Dit boek is onderdeel van Audible Escape. Dat betekent dat je deze luisterversie zonder extra kosten kan luisteren binnen je Audible Escape pakket. Anders moet je het wel kopen bij Audible (taal: Engels).
  • iTunes: Je kan een E-book versie in iTunes vinden voor maar € 2.50 (terwijl ik dit schrijf). Dit is gelijk de drie delen van deze serie. Er is ook een luisterversie te koop. Beiden in het Engels
  • Bol.com: Ebook (gratis in Kobo Plus voor abonnees) in het Engels. Dit is gelijk de drie delen van deze serie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *