Black Friday week bij Audible

Tot 3 december is er een mooie actie voor Engelstalige luisterboeken bij Audible. Honderden titels kosten rond de $5-$10. Ik lees dat er zelfs een bonus is. Als je drie boeken koopt krijg je een Audible coupon van $5.

LET OP: Deze actie geldt alleen voor Audible leden.
Als je drie boeken koopt (die bij deze actie horen) krijg je een coupon van $5 via de mail toegezonden. Het moeten wel echt drie boeken van deze actie zijn, andere boeken tellen niet mee voor deze coupon. Je krijgt de coupon pas rond 10 december. Je kan het dus niet nogmaals gebruiken tijdens deze actie. Je moet de coupon dan snel gebruiken, want het verloopt op 8 januari 2020. Zodra je eenmaal je coupon hebt gebruikt en hebt toegevoegd aan je account blijft het maar 30 dagen geldig en daarna is het verdwenen.
Hieronder laat ik zien welke boeken me wel leuk lijken. Ik heb wel eerst even gekeken of ze niet toevallig in Storytel worden aangeboden (want daar ben ik lid van en die boeken lees ik gratis binnen mijn abonnement dus koop ik ze natuurlijk niet hier bij Audible). Het is goedkoper om een maand of drie lid te worden van Storytel en al die boeken te luisteren dan om ze bij Audible met deze actie te kopen.

Hier vind je de boeken die bij deze Black Friday actie horen.

Ik houd wel veel van fantasy boeken dus ik ben gelijk gaan kijken welke boeken ik leuk zou vinden.
Deze boeken lijken me wel leuk:

Deze boeken lijken me wel leuk van de category science fiction:

Deze boeken lijken me wel leuk van de category Young Adult:

Dit boek uit category Young Adult wil ik toch vermelden ook al staat het ook op Storytel:

Er zijn nog meer categoriën bij deze actie bekijk hier alle boeken die bij deze Black Friday actie horen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *