Twee gratis Audible Originalsboeken (juli selectie) voor Audible leden

Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver:  Ben Garrod
Verteller:  Ben Garrod
Duur van het boek: 2 uur 42 minuten

Dit is een documentaire zoals je die ook op de televisie zou zien. De interviews en beschrijvingen worden afgewisseld met rustgevende muziek. Sommige van de geïnterviewde experts geven heel duidelijke en levendige antwoorden, anderen zijn lastig te begrijpen (als leek). Je leert niet echt over verschillende dinosaurussen maar je krijgt informatie over dinosauriërs grenzende onderwerpen.

Schrijver:  Simon Rich
Verteller:  Scott Aiello, Beck Bennett
Duur van het boek: 39 minuten

Een boek over Babe Ruth. Het verhaal is kort maar krachtig en erg grappig. Het verhaal gaat over de vroege dagen van Babe Ruth. Wie was hij voordat hij “The Great Bambino” werd?

Schrijver: Todd Zwillich
Verteller: Todd Zwillich, Angelo Di Loreto
Duur van het boek: 3 uur 32 minuten

Er waren duizenden ingenieurs en wetenschappers voor nodig om twee mannen op de maan te zetten en de verhalen van die mensen zijn net zo bijzonder als van degenen die op de maan liepen. Dit is één van die verhalen. Met dit boek krijg je een stukje geschiedenis van NASA. Door het verhaal gestrooid zijn actuele fragmenten van toespraken en interviews. Dit is meer een soort documentaire, maar dan met aardig wat drama.

Schrijver: Chisa Hutchinson
Verteller: Brenda Pressley
Duur van het boek: 1 uur 6 minuten

Een verhaal over het leven, de liefde en het gezin vol met fouten en tragedie. Het is een verhaal vol met emotie. Het zet je aan het nadenken over je eigen huwelijk/relatie.

Schrijver: Scott McCormick
Verteller: Prentice Onayemi, Samantha Turret, Khristine Hvam, Gabriel Vaughan, Josh Hurley
Duur van het boek: 2 uur 55 minuten

Stukjes geschiedenis zijn bewerkt in leuke verhalen. Wist je dat de meeste van onze fossielen van dinosaurussen werden ontdekt omdat twee volwassen mannen elkaar absoluut haatten? Het is waar! Hoe komt het dat we nog steeds niet weten of de Brontosaurus echt heeft bestaan? Zo krijg je een aantal verhalen over rivalen met grote gevolgen voor bijvoorbeeld de Amerikaanse politiek, het regeren van Engeland en de wereld van sport en mode. 

Schrijver: Larry Correia
Verteller: Adam Baldwin
Duur van het boek: 2 uur 3 minuten

Heb je ooit een planeet gezien die binnengevallen was door ruimtemutanten uit een andere dimensie of nazi-dinosaurussen uit de toekomst te beroven?
Laat dit je niet overkomen! Er ontstaan ​​scheuringen, dus je moet klaar zijn wanneer universums botsen. Zorg voor een goede verzekering!
Een verhaal over interdimensionale verzekeringsbehoeften en een verzekeringsagent die 100% voor zijn klanten gaat, omdat slechte klantenservice de ultieme zonde is.
Dit is een creatief verhaal vol interessante personages.

Ik heb gekozen voor:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *