The Adventures of Tom Stranger, Interdimensional Insurance Agent

Titel : The Adventures of Tom Stranger, Interdimensional Insurance Agent
Genre: Science fiction
Schrijver: Larry Correia
Verteller: Adam Baldwin
Duur van het boek: 2 uur 3 minuten
Meer boeken van deze serie:

  • #1 in Customer Service
  • The Adventures of Tom Stranger, Interdimensional Insurance Agent
  • A Murder of Manatees

Ik heb het boek in het Engels gedownload bij Audible. Het boek zat als keuze bij de selectie van Audible Originalsboeken (juli selectie). Iedere maand krijg ik twee punten bij Audible (als onderdeel van mijn lidmaatschap). Audible kiest iedere maand zes boeken uit hun Audible Originalsboeken. Ik mag dan per punt één van de zes boeken gratis downloaden. Daarnaast kan ik met mijn gekochte credits boeken kopen uit hun gehele collectie. Ik betaal dan één credit per boek in plaats van de normale prijs (de boeken die ik meestal kies kosten minimaal 20 dollar, dus een credit is veel voordeliger!)

Het boek

Tom Stranger heeft een verzekeringsbureau. Je kan bij hem een
interdimensionale verzekering afsluiten. Zo’n verzekering kan echt het verschil uitmaken tussen leven en dood! Wanneer jouw leven op zijn kop wordt gezet door buitenaardse wezens uit een andere dimensie ben je maar wat blij dat Tom Stranger zich voor jou in de strijd werpt en jou koste wat kost in leven houdt. En dat allemaal omdat je eens een verzekering bij hem hebt afgesloten. Moet je nagaan hoe blij je met jezelf zal zijn als blijkt dat een versie van jou, uit een andere dimensie, een uitgebreid pakket bij Tom Stranger heeft afgesloten om zichzelf in iedere dimensie goed te verzekeren. Dat komt goed van pas wanneer je op het punt staat voedsel te worden voor wezens uit andere dimensies!

Ben je benieuwd naar het leven van een verzekeringsagent in een andere tak van deze handel? Volg Tom Stranger in zijn werk. Dit verhaal behandelt één van zijn werkdagen.

Dit boek kan als audioboek gedownload worden in het Engels in iTunes.

Verteller

Deze verteller doet het heel goed. Ik ben zeer tevreden over deze uitvoering. Hij weet het verhaal ook heel grappig en gevat te laten klinken.

Mijn mening

Leuk verhaal. Jammer dat het zo kort is.
Het verhaal is lekker origineel en de situaties zijn erg leuk om naar te luisteren. Het is ook erg grappig om een beeld te vormen bij alle gekke situaties in het verhaal. Een ruimtewezen probeert zijn gelijk te krijgen bij de interdimentionale rechter (Chuck Norris) nadat hij een versie van de aarde is binnengevallen. Hij bewijst dat hij geprovoceerd was door de aardbewoners omdat ze een scheldwoord hebben geklad op zijn hek! Dat kan hij niet ongestraft laten gebeuren…… Het is te hopen voor hem dat hij ook daadwerkelijk kan bewijzen dat het zijn hek is, want Chuck Norris moet je niet zomaar kwaad maken!

Een verhaal vol met bizarre situaties dus. Het is fijn om even twee uur lang de knop om te draaien en je alleen maar bezig te houden met Tom Stranger en het concept van vele andere dimensies.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *