Twee gratis Audible Originalsboeken (juni selectie) voor Audible leden

Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver:  William Gibson
Verteller:  Tom Alexander, Barbara Barnes, Michael Biehn, Lance Henriksen, Lorelei King, Laurel Lefkow, Keith Wickham
Duur van het boek: 2 uur 16 minuten

Een luisterverhaal over de terugweg van de Sulaco. Dit is een script bedoeld als vervolg op de film Aliens, maar is nooit te zien geweest als film.
Aan boord van het militaire schip bevinden zich de cryogeen bevroren skeletploeg van de overlevenden van die film: Ripley, Hicks, Newt en Bishop.
We reizen aan boord en horen een alarm afgaan. Onze helden zijn niet langer alleen …

Schrijver:  Tan France, Nikki Levy, Janine Brito, D.J. “Shangela” Pierce, Emma Willmann, Gigi Gorgeous, Percy Rustomji, Alexandra Billings
Verteller:  Tan France, Nikki Levy, full cast
Duur van het boek: 1 uur 47 minuten

Verhalen over het ontdekken, omarmen en vieren van LGBT identiteit.
Met verhalen live verteld op het podium van de volgende artiesten:

  • Janine Brito
  • D.J. “Shangela” Pierce
  • Emma Willmann
  • Gigi Gorgeous
  • Percy Rustomji
  • Nikki Levy
  • Alexandra Billings

You Do You is speciaal geproduceerd voor Pride Month. Over het zoeken naar een Beyoncé-genezing na een noodlottige death-drop-blessure, Janine Brito die een nieuwsgierige kalenderaankoop maakte als tween, en Emma Willmann groeit dichter naar haar zus door heteronormatieve huwelijksplanning.

Schrijver: Molly Harper
Verteller: Amanda Ronconi, Jonathan Davis
Duur van het boek: 3 uur 3 minuten

Ingrid Asher verhuist naar Mystic Bayou, een klein stadje verstopt in het moeras waar shapeshifters, vampiers, heksen en draken leven naast mensen.
Ingrid heeft geen hoge eisen. Deze eenzame boomnimf wil gewoon een rustig leven leiden en haar ijssalon en boerderij in vrede te runnen.
Al snel ontmoet ze Rob, maar is hij wel te vertrouwen?

Dit is boek 2.5 van de serie Mystic Bayou.
Let op: deze Audible Original zal worden opgenomen in het Romance-pakket op 7/5/19.

Schrijver: Jacob Stein, Jason Rabinowitz, The Pop Ups
Verteller: Jason Rabinowitz, Jacob Stein, Cara Samantha, Susan Bennett, Noel MacNeal, Carly Ciarrocchi
Duur van het boek: 3 uur 31 minuten

Jukebox Joyride volgt de 12-jarige tweeling Jules en George op een wild avontuur door de tijd. Hun oom Bob, een gerenommeerde ethnomusicoloog (hij studeert muziek!), heeft het geheim van tijdreizen ontdekt en gaat door de geschiedenis om de beste concerten ooit te bekijken … maar er is iets misgegaan! Er is een sinistere kracht ontketend, iemand jaagt oom Bob na en het lot van alle muziek blijft hangen!

Nu is het aan Jules en George om hun oom te vinden voordat hun nieuwe rivaal dat doet! Het is een muzikaal avontuur dat de tweeling brengt van de geboorte van de jazz in New Orleans tot een optreden van een 11-jarige Mozart in Wenen, terwijl ze proberen terug te keren tot de dag van vandaag om hun geschiedenistest af te leggen!

Schrijver: Tyehimba Jess
Verteller: Piper Goodeve, Kayla White, Jaylene Clark Owens, Tyehimba Jess, David Pegram, Yahdon Israel, Esau Pritchett
Duur van het boek: 1 uur 18 minuten

Het woord “olio” betekent een mengelmoes of een verzameling van literaire of muzikale selecties. In Olio Live introduceert dichter Tyehimba Jess luisteraars bij zijn Pulitzer Prize-winnende Olio-collectie.

Schrijver: Dale Maharidge
Verteller: Dale Maharidge
Duur van het boek: 3 uur 31 minuten

Dit is een audiodocumentaire. Je hoort nooit eerder vertoonde gesprekken met WO II-veteranen, hun kinderen en een team van behulpzame vreemden. In The dead drink first vertelt Dale Maharidge, over zijn 18-jarige zoektocht naar het verleden van zijn vader. Zijn vader, een veteraan, sprak nooit over de oorlog, maar thuis had hij veel last van gewelddadige, traumatische episodes. Dale wilde meer over zijn vader weten. Hij had maar één aanwijzing: een zwart-witfoto van zijn vader Steve met een andere soldaat die aan de muur in de kelder hing.
Let op: dit verhaal bevat expliciete taal en verwijzingen naar huiselijk geweld, geweld en oorlog die voor sommige luisteraars schokkend kunnen zijn.

Ik heb gekozen voor:

  • Even Tree Nymphs Get the Blues: Ik vind dit niet echt een aanrader. Lees hier mijn review van het boek.
  • Jukebox Joyride: Ik ben er wel aan begonnen, maar na een kwartier ben ik ermee gestopt. Ik houd niet zo van dit soort muziek en muziek voert absoluut de boventoon in dit luisterverhaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *