De leukste Young Adult boeken met 50% korting bij Luisterrijk

Vanaf 13 september is het feest voor jonge lezers. Op Luisterrijk.nl kun je nu 40 Young Adult luisterboeken met 50% korting krijgen. Ik heb de vijf leukste voor jullie uitgekozen.

1. De labyrintrenner – James Dashner

Dit spannende verhaal gaat over Thomas. Hij wordt wakker in een vreemde plek zonder herinneringen. Omringd door hoge muren en gevaarlijke wezens moet hij een uitweg vinden. Dit verhaal is enorm spannend! Dit is boek 1 van deze serie. Het verhaal bestaat uit drie boeken en daarna zijn er nog twee spannende prequels om te lezen en dan nog een extra boek over één van de personages. Voor € 6,49 kun je bij Luisterrijk boek 1 van deze spannende serie als luisterboek kopen. Zo kun je ontdekken of dit avontuur iets voor jou is.

2. Escape Room – Maren Stoffels

Lees meer over drie vrienden—Alissa, Sky en Mint—die samen met Alissa’s nieuwe vriend Milas een escape room doen. Wat begint als een leuk spel, verandert al snel in een nachtmerrie. Geheimen komen naar boven en niets is wat het lijkt. Ik vind dit een spannend tienerboek vol verrassende twists.
€ 5,99 bij Luisterrijk.

3. De tranenmaker – Erin Doom

In Ready Player One volgen we tiener Wade Watts op een spannende schattenjacht in de virtuele wereld van de OASIS, op zoek naar een verborgen erfenis. Het verhaal speelt zich af in een boeiende toekomst waar mensen vooral leven in een virtuele wereld. Het boek zit vol met verwijzingen naar videogames, films, muziek en popcultuur uit de jaren 80, wat vooral leuk is voor fans van die tijd en de geekcultuur. Ik vond het geweldig om al die referenties te ontdekken, wat het verhaal voor mij nog interessanter maakte. Dit is een boeiend en meeslepend verhaal dat zowel nostalgie oproept als belangrijke vragen stelt over de impact van technologie op ons leven.
€ 6,49 bij Luisterrijk.

Ready Player One luisterboek. Delorean in een VR wereld.

5. Vijf stappen van jou - Rachael Lippincott

Een hartverscheurend liefdesverhaal waarin Stella en Will, twee tieners met Cystic Fibrosis, de uitdagingen van hun ziekte en een verboden liefde onder ogen zien. Dit verhaal toont de moed en het doorzettingsvermogen van zowel Stella als Will. Ik vind dit een prachtig liefdesverhaal voor oudere tieners, met een mooie balans tussen de romantiek en de harde realiteit van het leven met een chronische ziekte. Het verhaal laat je zowel glimlachen als meeleven met hun strijd.
€ 5,49 bij Luisterrijk.

Hoofdpersonage Rachael Lippincott, bron: film Five feet apart.

In dit artikel staan links van affiliatie programma's. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *