Goedkope Thrillers en Romans bij Kruidvat – Boeken vanaf €3,99

Ben je op zoek naar goedkope boeken die je voor een klein prijsje kunt scoren? Bij Kruidvat vind je altijd een selectie van thrillers en romans voor een zacht prijsje, vaak al vanaf €3,99. Of je nu een spannende thriller zoekt of een meeslepende roman, de boeken aanbiedingen bij Kruidvat hebben voor ieder wat wils. Om je te helpen bij het vinden van de beste deals, houd ik regelmatig bij welke boeken er op dit moment in de schappen liggen en voor welke prijs. Hieronder vind je de nieuwste boekendeals die je niet wilt missen. Veel leesplezier!

De Koffietrilogie 1 – Corinnes toekomst – Paula Stern

Prijs: 2,99

Het verhaal van Corinnes toekomst” volgt Corrine, die een passie heeft voor koffie en het branden van koffiebonen. Terwijl ze vecht om haar eigen visie voor het familiebedrijf door te voeren, staat ze voor de uitdaging om samen met haar broer het koffie-imperium te leiden na de beroerte van hun vader. Daarnaast ontdekt ze via het dagboek van haar opa zijn ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog, waar hij worstelt met de schuld van zijn vader’s daden. Dit boek combineert hedendaagse ondernemingszin met een historische familietragedie, en biedt een boeiende kijk in zowel de koffie-industrie als de oorlogsgeschiedenis.

Je moest eens weten – Gillian King

Prijs: 2,99

Je moest eens weten” is een liefdesverhaal waarin Billy, een jonge vrouw die altijd bang is geweest om zich te binden, verliefd wordt op haar norse baas Matthew. Wat begint als een luchtige romance, verandert al snel in een complex verhaal vol uitdagingen. Matthew brengt niet alleen zijn eigen bagage mee, zoals een dochter die worstelt en de herinnering aan een overleden kind, maar ook de aanwezigheid van Carmen, die Billy’s plaats in zijn leven onzeker maakt. Het verhaal gaat dieper in op de impact van verlies en trauma op relaties, en laat zien hoe liefde, pijn en verwerking met elkaar verweven zijn.

Ik vergeet je niet – Gillian King

Prijs: 2,99

In dit meeslepende boek van Gillian King, staat Maddy, die altijd in de schaduw van haar overleden zus Elisa heeft gestaan, voor een uitdaging wanneer ze Frenkie, het mysterieuze ex-vriendje van Elisa, tegen het lijf loopt. Terwijl ze zich aangetrokken voelt tot hem, blijft de vraag knagen: wat is er destijds tussen hem en Elisa gebeurd, en kan ze hem vertrouwen? Dit verhaal combineert emotie, humor en mysterie, en is een must-read voor liefhebbers van feelgoodromans die van verrassende wendingen houden.

Basta!  – Jet van Vuuren

Prijs: 3,99

In Basta! van Jet van Vuuren volgt Lynn van Waasdorp haar hart en trouwt impulsief met de oudere Matthew Smith, maar al snel dreigt ze in een burn-out te belanden door de druk van haar nieuwe leven. Wanneer ze benaderd wordt over het chalet van haar vermiste tante Bella, besluit Lynn naar Drenthe te gaan om tot rust te komen. Maar het vakantiepark blijkt allesbehalve een veilige haven. Terwijl ze oude brieven leest en vreemde gebeurtenissen ontdekt, raakt Lynn steeds dieper verstrikt in een mysterie rondom haar tante. Deze spannende thriller bouwt de spanning geleidelijk op en houdt je tot het einde in zijn greep. Een must-read voor liefhebbers van Nederlandse thrillers!

Op een mooie zomerdag  – Mary Higgins Clark

Prijs: 3,99

Boek 3 van de Alvirah & Willy serie. In Op een mooie zomerdag van Mary Higgins Clark beleeft Zan Moreland, een succesvolle binnenhuisarchitecte, de nachtmerrie van elke moeder: haar zoontje wordt op klaarlichte dag in Central Park ontvoerd. Vijf jaar later duiken er foto’s op die suggereren dat Zan zelf haar kind uit de wagen tilde, wat haar leven op zijn kop zet. Terwijl iedereen haar begint te verdenken, ontdekt Zan dat iemand haar identiteit probeert te stelen. Ze staat voor de angstaanjagende vraag: leeft haar zoontje nog, en kan ze de waarheid achterhalen voordat het te laat is? Deze spannende thriller houdt je op het puntje van je stoel.

Alvirah & Willy 6 – Helemaal alleen  – Mary Higgins Clark

Prijs: 3,99

Boek 6 van de Alvirah & Willy serie. In Helemaal alleen van Mary Higgins Clark bevindt diamantexpert Celia Kilbride zich aan boord van het luxueuze cruiseschip Queen Charlotte, waar ze de 86-jarige Lady Emily Haywood ontmoet, eigenaresse van een kostbare smaragden ketting. Na drie dagen op zee wordt Lady Em dood gevonden en de ketting is verdwenen. Celia besluit de moordenaar te vinden, maar ontdekt al snel dat iedereen aan boord een geheim verbergt en dat ze zichzelf in groot gevaar brengt. Terwijl het schip nog ver van zijn eindbestemming is, moet Celia de waarheid achterhalen voordat het te laat is. Deze spannende thriller houdt je in zijn greep tot de laatste pagina.

Het boek van vergeten woorden – Pip Williams

Prijs: 3,99

Het boek van vergeten woorden vertelt het verhaal van Esme, een moederloos meisje dat opgroeit in een wereld van woorden terwijl haar vader en een team lexicografen werken aan de eerste Oxford English Dictionary. Terwijl ze in hun schuur rondhangt, begint Esme zelf woorden te verzamelen die verkeerd gesorteerd, weggegooid of genegeerd zijn. Dit betoverende verhaal verkent de thema’s liefde, emancipatie en de impact van historische gebeurtenissen, en toont hoe woorden ons begrip van de wereld vormen. Het is een magische ode aan de kracht van taal.

Mischief Bay 2 – Goed voor elkaar – Susan Mallery

Prijs: 3,99

Double or Nothing – Kim Sherwood

Prijs: 3,99

Olivia’s geheim – Muna Shehadi

Prijs: 4,99

In het derde en laatste deel van deze romanserie volgen we Olivia Croft, wiens leven compleet op zijn kop staat door een reeks schokkende ontdekkingen en persoonlijke tegenslagen. Terwijl ze worstelt met het einde van haar huwelijk en de waarheid over haar familiegeschiedenis, moet Olivia zichzelf opnieuw ontdekken en leren incasseren. Ondanks de uitdagingen blijft ze vastberaden om een beter mens te worden. Dit boek biedt een diepgaand verhaal over identiteit, familie, en de kracht om te blijven vechten, zelfs wanneer het leven je telkens weer onderuit haalt.

Chesapeake Shores 1 – Dromen aan zee – Sherryl Woods

Prijs: 4,99

Avalon 1 – Zomer aan het meer – Susan Wiggs

Prijs: 4,99

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *