Thrillers en romans bij Lidl: Paperbacks voor slechts €4,99!

Vandaag, tijdens het boodschappen doen bij Lidl, viel mijn oog op een rek vol met paperbacks. Het gaat om thrillers en “lovebooks” en dat allemaal voor de aantrekkelijke prijs van slechts €4,99 per stuk!

Ik kon het niet laten om even te stoppen en een kijkje te nemen. Hieronder deel ik de lijst van boeken die ik tegenkwam. Wie weet zit er iets voor jou tussen!

De Bellinger-zusjes 1 – Een zomer vol verrassingen- Tessa Bailey

“De Bellinger-zusjes 1 – Een Zomer vol Verrassingen” van Tessa Bailey vertelt het verhaal van Piper, een hippe en verwende influencer en partygirl. Na een avondje feesten dat uit de hand loopt, besluit haar stiefvader dat Piper verantwoordelijkheid moet leren. Hij stuurt haar zonder geld naar het havenstadje Westport om daar de kroeg van haar overleden vader te runnen.

In Westport ontmoet Piper de stugge visser Brendan, die ervan overtuigd is dat Piper het in het dorpje niet lang zal volhouden. Ondanks hun verschillende achtergronden en persoonlijkheden, ontstaat er een sterke aantrekkingskracht tussen hen. Piper is vastbesloten de bar tot een succes te maken en zo snel mogelijk terug te keren naar Los Angeles. Maar naarmate ze meer tijd doorbrengt in Westport en met Brendan, begint ze te twijfelen of haar toekomst wel in LA ligt, of dat haar hart misschien toch bij Westport en Brendan hoort.

Het boek is erg populair op TikTok.

Avalon Bay 1 – Anders dan je dacht – Elle Kennedy

“Avalon Bay 1 – Anders dan je dacht” van Elle Kennedy is een feelgoodroman over Mackenzie ‘Mac’ Cabot, een jonge vrouw die altijd de perfecte dochter is geweest en zich netjes aan de regels houdt. Ze verhuist naar het kustplaatsje Avalon Bay om daar te studeren, terwijl ze eigenlijk droomt van het runnen van een eigen bedrijfje.

In Avalon Bay ontmoet Mac de avontuurlijke bad boy Cooper Hartley. Cooper haalt haar geordende leventje al snel overhoop, maar hij is ook een van de weinigen die door Mac heen kan kijken en haar echte zelf ziet. Ondanks hun verschillen beginnen ze voor elkaar te vallen. Net wanneer Mac zich eindelijk geaccepteerd voelt door Cooper en zijn vrienden, dreigt een geheim dat Cooper voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Poolcirkel-trilogie 1 – Liza Marklund

“Poolcirkel” is het eerste deel van de Poolcirkel-trilogie van Liza Marklund. Het verhaal speelt zich af in 1980 in Stenträsk, een afgelegen dorp in het noorden van Zweden, waar de zon nooit ondergaat tijdens de zomer en de winters in totale duisternis gehuld zijn. Op een zomernacht verdwijnt Sofia Hellsten, een lid van de boekenclub Poolcirkel, spoorloos. Samen met vier andere jonge studentes vormde zij deze boekenclub.

Veertig jaar later wordt haar hoofdloze lichaam gevonden, wat leidt tot een heropening van de zaak. Politiechef Wiking Stormberg neemt het onderzoek op zich. Het boek combineert een whodunit met een episch verhaal, gekenmerkt door scherpte, geestigheid en verraderlijke elegantie.

Marian Dahle 2 – De drone – Unni Lindell

“De Drone” is het tweede deel in de Marian Dahle-reeks van Unni Lindell. Het verhaal begint in een verlaten militair kamp waar een man een drone over het omringende bos laat vliegen. Tijdens de vlucht ontdekt hij een tent met een vrouw erin, die zich niet bewust is van de gruwelijke moord die vijf jaar eerder op dezelfde plek plaatsvond.

Politieagent Marian Dahle, die na een ongeluk anderhalf jaar geleden weer volledig aan het werk is, wordt door haar collega Cato Isaksen op een nieuwe moordzaak gezet. Er is een lijk gevonden in een tent op dezelfde plek. Tijdens het onderzoek ontmoet Marian de zestienjarige Agnes, die van plan is om op deze gevaarlijke locatie te gaan kamperen om een heel bijzondere reden. Het verhaal ontvouwt zich met spanning en mysterie, terwijl Marian de verbanden probeert te ontrafelen.

De perfecte huisgenoot – Vi Keeland

“De perfecte huisgenoot” van Vi Keeland en Penelope Ward is een feelgoodroman vol humor, emotie en romantiek. Het verhaal draait om Molly, die wanhopig op zoek is naar een nieuwe huisgenoot. Net wanneer ze de hoop bijna heeft opgegeven, ontmoet ze Declan, een aardige, gezellige man die ook nog eens goed kan koken. Hoewel Molly oorspronkelijk op zoek was naar een vrouwelijke huisgenoot, lijkt Declan de perfecte match.

Molly en Declan worden niet alleen huisgenoten, maar ook goede vrienden. Ze hebben echter een probleem: ze zijn allebei verliefd op iemand die hen niet ziet staan. Om hun crushes jaloers te maken, besluiten ze te doen alsof ze een stel zijn. Hun plan lijkt te werken, maar gaandeweg beginnen Molly en Declan te beseffen dat hun gevoelens voor elkaar misschien toch niet zo nep zijn als ze dachten.

Vi Keeland en Penelope Ward, bekend van eerdere bestsellers zoals “Onweerstaanbaar” en “Geluk bij een ongeluk”, hebben opnieuw een meeslepende roman geschreven die de lezer laat lachen, huilen en verliefd worden.

De laatste nacht – Martin Österdahl

“De laatste nacht” van Martin Österdahl is een sterke psychologische thriller. Het verhaal begint op een vroege nieuwjaarsochtend, wanneer de politie van Nacka een macaber tafereel ontdekt bij een van de landhuizen aan het meer. In het lege zwembad liggen de gruwelijk toegetakelde lichamen van twee naakte personen.

De gebeurtenissen hebben hun oorsprong op oudejaarsavond, wanneer de smoorverliefde tieners Ebba en Marlon een diner organiseren om hun ouders voor het eerst met elkaar te laten kennismaken. Wat bedoeld was als een feestelijke bijeenkomst, verandert al snel in een beklemmende en ongemakkelijke avond. Onverwachte gedeelde verledens en diep begraven geheimen komen aan het licht, wat leidt tot verwoestende gevolgen voor alle betrokkenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *