The Man Who Died

Ken je het boek The Man Who Died al? Het verhaal gaat over een man, Jaakko die van zijn dokter te horen krijgt dat hij binnenkort zal sterven. Hij is in de loop der jaren vergiftigd. Het is een wonder dat hij nog zo lang in leven is gebleven. Wat doet Jaakko met zijn laatste dagen? Hij gaat uitzoeken wie hem heeft vermoord!
Van dit verhaal is een zwarte komedieserie gemaakt en deze Finse serie is nu te zien op myLum

Ik ben op dit moment bezig met het boek. Ik heb het voor $2.17 weten te kopen bij Audible (was een aanbieding!). Tot dusver vind ik het een goed verhaal. Als lezer zit je in het hoofd van Jaakko en maak je zijn laatste dagen met hem mee.
Het is bijzonder hoe sterk hij zich houdt, omdat hij zich twee taken als doel heeft gesteld: hij wil zeker weten dat zijn bedrijf in goede handen zal zijn als hij er straks niet meer is en hij wil ontdekken wie hem heeft vermoord.
Zijn laatste dagen zijn buitengewoon vreemd. Zo wordt hij achternagezeten door zijn concurrenten die hem zelfs met samuraizwaarden achtervolgen, zit de politie ineens op zijn hielen en lijken de mensen om hem heen op bezige bijen die allemaal hun eigen plannen hebben.
Ik ben erg benieuwd hoe dit allemaal in beeld wordt gebracht in de serie.
Op myLum is de serie te koop. Het zijn zes afleveringen van 45 minuten per aflevering.
Bekijk hieronder de trailer van de serie.

The Man Who Died op myLum

Met de streamingplatform myLum kan je films en series kopen die je streamt via je smart tv, pc, tablet of smartphone. Alles wat je koopt komt in je COLLECTIE. 
Je houdt voor onbepaalde tijd toegang tot je collectie en kan kijken waar en wanneer je maar wilt.
Een account aanmaken is gratis, dus geen gedoe met maandelijkse abonnementen. Je koopt de films en series met kijktegoed. Je koopt kijktegoed altijd met 40% korting.
De serie The Man Who Died kost €12,50 (in feite betaal je zelf €7,50 omdat je altijd kijktegoed koopt met 40% korting). De acteurs spreken Fins en je kan het met Nederlandse ondertiteling kijken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *