Young Rich Widows

Titel: Young Rich Widows
Genre: Misdaad mysterie, “campy thriller”
Schrijver: Kimberly Belle, Layne Fargo, Cate Holahan, Vanessa Lillie
Engelse vertellers: Dina Pearlman, Karissa Vacker, Helen Laser, Ariel Blake
Duur van het Engelse boek: 8 uur 45 minuten

Recensie: Campy thriller over vier weduwen die samen de waarheid achter een mysterieuze vliegtuigcrash moeten ontrafelen.

Verloren geld voor de recensie van Young Rich Widows, misdaadboek.

Unieke samenwerking tussen auteurs

Young Rich Widows is het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen vier auteurs: Kimberly Belle, Layne Fargo, Cate Holahan en Vanessa Lillie. Elk van hen heeft een personage gecreëerd en het hoofdstuk van dat personage geschreven. Deze bijzondere vertelstijl maakt van het boek een aangename luisterervaring.

Vier sterke vrouwelijke personages

Recensie: Young Rich Widows, misdaadboek.

Het verhaal draait om vier weduwen: Krystle, Justine, Camille en Meredith – die elk hun eigen achtergrond en persoonlijkheid hebben. Hun unieke perspectieven en interacties maken het verhaal boeiend en meeslepend en zorgen ervoor jij je betrokken voelt bij elk van de personages.

Jaren 80 setting

Young Rich Widows speelt zich af in de jaren 80 in Providence, Rhode Island. Deze nostalgische en sfeervolle achtergrond voegt extra diepte toe aan het verhaal. Het biedt een tijdperk vol intrige en spanning.

Luchtig verhaal met een mix van spanning en humor

Hoewel Young Rich Widows een misdaadverhaal is met een mysterieus plot, bevat het ook humor en luchtige momenten. Deze mix zorgt voor een vermakelijke luisterervaring.

Koffer met geld voor de recensie van Young Rich Widows, misdaadboek.

Samenvatting van het verhaal

Young Rich Widows is een roman over vier vrouwen wiens levens plotseling overhoop worden gegooid door een tragische gebeurtenis. Hun echtgenoten, partners in een prominent advocatenkantoor, komen om bij een mysterieuze vliegtuigcrash. Deze vier vrouwen, allemaal heel verschillend, moeten samenwerken om de waarheid te ontdekken.

Hoewel de vliegtuigcrash in eerste instantie als een tragisch ongeluk wordt beschouwd, lijken er enkele dingen niet te kloppen. Het team had die dag eigenlijk niet in New York moeten zijn en het blijkt al snel dat er een aanzienlijk bedrag aan contant geld is verbrand in het neergestorte vliegtuig.

Het boek volgt de vrouwen terwijl ze gedwongen worden samen te werken om te achterhalen wat er echt is gebeurd. Ze ontdekken dat er mogelijk sprake is van wraak en dat hun echtgenoten misschien betrokken waren bij duistere praktijken. Deze vrouwen moeten de antwoorden vinden om hun erfenis, hun families en hun eigen levens te beschermen.

Mijn mening

Dit verhaal is leuk als je even op zoek bent naar een andere luisterervaring dan bij de meeste boeken. De unieke samenwerking tussen de auteurs en de sterke vrouwelijke personages maken het verhaal boeiend en meeslepend.

Ik vind dit boek 3.5 van de 5 sterren waard.

Vind hier mijn lijst met misdaadboeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Audible: Luisterboek in het Engels.
  • Amazon.nl: Paperback en Kindle-editie in het Engels.
Luisterboek recensie: Young Rich Widows, een Audible original.

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Audible. Mijn abonnement kost $171.91 per jaar en daarvoor krijg ik 12 credits waarmee ik boeken kan kopen en de boeken van Audible Plus Catalog kan ik gratis met mijn abonnement luisteren. Dit boek was onderdeel van Audible Plus Catalog.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *