Nieuw boek van M.J. Arlidge: Oog om Oog

Zou jij geen wraak willen voor een onvergeeflijke daad?

Het nieuwe standalone boek van M.J. Arlidge, “Oog om Oog”, is nu uit!

Stel je voor: zes criminelen in Engeland krijgen een nieuwe kans. Een nieuwe naam, een nieuwe stad, een nieuw leven. Niemand weet wie ze echt zijn. Dat lijkt een perfect plan, toch? Maar wat als hun oude leven hen weer inhaalt?

Olivia, een sociaal medewerkster, helpt deze mensen. Maar wat gebeurt er als hun geheimen niet meer veilig zijn? Wat als de families van de slachtoffers weten wie ze echt zijn? Gerechtigheid, woede, wraak… alles komt naar boven.

Dit verhaal begint gelijk spannend! Op de eerste pagina gebeurt er al misdaad. Mark Willis, één van deze criminelen, wordt aangevallen door mannen met enge varkensmaskers. Wat is hier aan de hand? En wie is de volgende?

M.J. Arlidge vertelt dit verhaal op een super slimme manier. Soms lezen we over de criminelen en hun nieuwe levens. Soms over de families die nog steeds verdrietig zijn. En soms over de mensen die willen dat iedereen de waarheid kent.

Bijvoorbeeld, ‘Emily’ is een lieve moeder. ‘Jack’ heeft een nieuwe baan. ‘Russell’ is misschien verliefd. Maar… wie zijn ze? En wat hebben ze in het verleden gedaan?

Dit boek laat je echt nadenken. Wie heeft er gelijk? Wie verdient een tweede kans? En wie beslist dat?

En goed nieuws! Als je liever luistert, het luisterboek komt op 8 december 2023 op Storytel.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Dus, ga snel naar de winkel of wacht op het luisterboek.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *