Reserveer nu De Witcher 1 – De Laatste Wens bij Bol.com!

Hallo, mede-fantasy-liefhebbers! Heb je ooit de sfeer van een magische wereld, bevolkt door monsters en helden, van zo dichtbij gevoeld dat je de bladzijden van je boek nauwelijks kon omslaan? De avonturen van Geralt, de hoofdpersoon van De Witcher-serie, komen binnenkort weer in het Nederlands beschikbaar!

De boekenreeks van De Witcher, geschreven door Andrzej Sapkowski, is al enige tijd een wereldwijde hit. De populariteit is nog meer toegenomen dankzij de Netflix-serie. Voor degenen onder jullie die de avonturen van Geralt al op het scherm hebben gevolgd, bieden deze boeken de perfecte gelegenheid om dieper in de wereld van De Witcher te duiken.

Nu de Nederlandstalige boeken weer te koop zullen zijn, kun je bij Bol.com alvast jouw exemplaar van “Witcher 1 – De Laatste Wens” reserveren. Verwacht wordt dat ze beschikbaar zijn vanaf 22-08-2023. Het e-book kost slechts €9,99, terwijl de hardcovereditie verkrijgbaar is voor €25.

Het boek is een verzameling boeiende korte verhalen waarin je de wereld van De Witcher ontdekt vanuit het perspectief van Geralt, de geharde hekser. Het volgt niet een lineaire tijdlijn, maar elke vertelling past naadloos binnen het geheel. Je zult je onderdompelen in een wereld vol magie, avontuur en angstaanjagende wezens zoals striga’s, vampiers en jinn.

Vechten tegen een Striga.

Als je een fan bent van de Netflix-serie, zul je veel van de avonturen herkennen.  Dit boek biedt veel dezelfde avonturen die je ook al in de serie hebt gezien. Het is leuk om te horen hoe bepaalde details anders zijn in het boek of net even anders aan bod komen. Het verschil met de serie op Netflix is niet zo heel groot. Je krijgt dus niet heel veel nieuwe informatie. 

Bekijk hieronder de trailer van deze serie op Netflix (de serie is een aanrader!)

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *