Super deals bij Kruidvat: Korting op paperback romantische en thriller Boeken

Deze week heeft Kruidvat weer een geweldige actie voor ons in petto. Je kunt er terecht voor thrillers en romans in paperback formaat, allemaal voor maar 4,99 per stuk! Als je er twee tegelijk koopt, betaal je maar 8,50!

Kruidvat: goedkope boeken, romans en thrillers met korting.

Welke titels liggen er nu precies op de planken van Kruidvat met deze actie? Voor jullie gemak ben ik de winkel in gedoken om deze vraag te beantwoorden.

De lijst van titels die ik ben tegengekomen was divers en ik heb ze hieronder, samen met hun prijzen, voor jullie opgesomd. Er is voor ieder wat wils, van misdaadverhalen tot hartverwarmende romans.
Veel leesplezier!

Houd mijn blog in de gaten, want de komende dagen ben ik er weer met meer boekennieuws. Van de nieuwste deals voor papieren boeken, luisterboeken tot E-boeken, ik hou je op de hoogte van alle beste acties! Dus, tot gauw, boekenwurmen!

Hieronder zijn enkele voorbeelden van de boeken.

Onverwachte gevoelens – Nora Roberts

Prijs: 4,99

“Onverwachte gevoelens” van Nora Roberts is een boek met twee verhalen. “Hartstocht in beeld” gaat over tv-producer Johanna Patterson die ontdekt dat populaire acteur Sam Weaver niet is zoals ze verwachtte. Zijn charme brengt haar uit balans. Het tweede verhaal, “Diep water”, volgt fotograaf Autumn Gallagher, die op vakantie gaat in een hotel in het Blue Ridge-gebergte, alleen om een onwelkome gast tegen te komen, schrijver Lucas McLean, de man die haar hart brak. Beide verhalen onderzoeken onverwachte gevoelens en de complicaties die daaruit voortkomen.

Fjällbacka 2 Predikant – Camilla Läckberg

Prijs: 4,99

“Predikant”, het tweede boek in de Fjällbacka-serie van Camilla Läckberg, draait om de complexe moordzaak van een jonge vrouw en de ontdekking van twee oudere skeletten die ermee verbonden lijken te zijn. Inspecteur Patrik Hedström, met hulp van zijn hoogzwangere vrouw Erica, moet de stukjes van deze gruwelijke puzzel in elkaar passen. Ondertussen maakt Erica zich zorgen om haar zus Anna, die net een gewelddadige relatie heeft beëindigd. Patrik, die de leiding heeft gekregen over het onderzoek, staat voor de uitdaging om de zaak op te lossen, ondanks tegenstand van sommige collega’s. Deze thriller biedt diepere inzichten in het leven van verschillende personages en introduceert nieuwe figuren die een rol spelen in het plot. Het boek is beschikbaar als paperback en e-book.

Oorlogskind – Camilla Läckberg

Prijs: 4,99

“Oorlogskind” is een meeslepende thriller van de bekende schrijfster Camilla Läckberg. Het boek draait om Erica Falck, die ontdekt dat haar overleden moeder een oude nazi-medaille bewaarde. Haar zoektocht naar de oorsprong van de medaille leidt haar naar Erik Frankel, een gepensioneerde geschiedenisleraar en oude vriend van haar moeder. Echter, hij geeft ontwijkende antwoorden en wordt kort daarna vermoord. Erica is geschokt en besluit de dagboeken van haar moeder te lezen. Hierin onthult ze schokkende feiten over haar familiegeschiedenis en haar moeders veranderende gedrag. Naarmate ze dieper in het verleden graaft, ontdekt Erica dat de waarheid soms gevaarlijker is dan ze ooit had kunnen vermoeden. “Oorlogskind” is een aangrijpend verhaal over het ontrafelen van familiegeheimen en de verwoestende impact van het verleden op het heden.

Zon boven de wijnranken – Susan Mallery

Prijs: 4,99

“Zon boven de wijnranken” van Susan Mallery vertelt het verhaal van Mackenzie Dienes, een wijnmaker bij een familiewijnhuis. Haar leven, hoewel uiterlijk perfect, wordt gecompliceerd wanneer haar huwelijk tot een einde komt. Omdat haar hele leven is verstrengeld met dat van haar man en zijn familie, ervaart ze meer dan alleen hartzeer. Nu wordt ze geconfronteerd met een keuze: blijft ze in de veilige haven van het bekende of durft ze te springen en een nieuw leven voor zichzelf op te bouwen? Het boek verkent het thema van persoonlijke groei en de mogelijkheid van een nieuw begin na tegenslag.

Schaduw van de nacht – Tess Gerritsen

Prijs: 4,99

“Schaduw van de nacht”, een boek van Tess Gerritsen, draait om Ava Collette, een schrijfster die naar een afgelegen dorp in Maine vlucht na het overlijden van haar zwager. Ze huurt Brodie’s Watch, een oud huis met een spookachtige reputatie, om aan haar boek te werken. Ondanks de vreemde geluiden die ze hoort en de onheilspellende verhalen over de dood van eerdere bewoonsters, blijft ze in het huis. Terwijl ze de mysterieuze geschiedenis van het huis en de geest van kapitein Brodie ontrafelt, merkt ze dat het gevaar dichterbij komt. De vraag blijft of het een bovennatuurlijke dreiging is of een moordenaar van vlees en bloed die zich steeds dichter bij Ava bevindt.

Ibiza club – Linda van Rijn

Prijs: 3,99

“Ibiza Club” is een boeiende roman van Linda van Rijn, die het verhaal vertelt van Rosa van Leeuwen, beter bekend als DJ RedLion. Op het hoogtepunt van haar carrière in de muziekwereld woont en werkt Rosa in Ibiza, waar ze bekendheid geniet als een gevierde DJ. Ondanks haar roem en de glamoureuze feesten kiest ze ervoor om meer op de achtergrond te blijven, haar vrije tijd door te brengen met haar vierjarige zoontje Xavier, en te genieten van haar relatie met Timo, een Nederlandse clubbezitter. Echter, wanneer Rosa plotseling bedreigd wordt en de dreigementen ook Xavier bereiken, wordt ze gedwongen om te onderzoeken wie er achter zit. Naarmate ze meer ontdekt, begint ze te twijfelen of ze wel de juiste personen in vertrouwen heeft genomen, waardoor haar leven nog meer op scherp komt te staan. Dit spannende verhaal stelt zowel Rosa’s moed als haar vertrouwen in haar naasten op de proef.

Vaarwel Roscoe Céla – van Gastel

Prijs: 3,99

“Vaarwel Roscoe” is een aangrijpende psychologische roman geschreven door Céla van Gastel. Het boek duikt in het leven en de onverwachte dood van multitalent Roscoe Mulder. Wereldwijd wordt zijn dood betreurd, maar de mensen die het hardst worden getroffen zijn zijn grote liefde Livia en zijn broer Rafael. In hun poging om met hun verlies om te gaan, ontrafelen ze door middel van herinneringen Roscoe’s leven. Ondanks zijn strijd om het wereldleed op zijn schouders te dragen en zijn bereidheid om iedereen, van hun weggelopen vader tot de straatmuzikant, een tweede kans te geven, vragen ze zich af of er wel genoeg aandacht voor Roscoe zelf was. “Vaarwel Roscoe” is een diep ontroerend verhaal over liefde en verlies, dat met scherpzinnigheid de vele facetten van een leven belicht.

Het laatste verhaal van Mina Lee – Nancy Jooyoun Kim

Prijs: 3,99

“Het laatste verhaal van Mina Lee” is een ontroerende roman van Nancy Jooyoun Kim, een New York Times-bestsellerauteur. Het boek vertelt het verhaal van Margot Lee, die op een missie gaat om de verdachte dood van haar moeder, Mina Lee, te onderzoeken. Eenmaal in haar ouderlijk huis in Los Angeles, realiseert Margot zich dat ze verrassend weinig weet over haar moeders verleden.

Mina, ooit een wees van de Koreaoorlog, kwam jaren geleden in Los Angeles aan met niets dan de kleren aan haar lijf. Ze wist haar leven stukje bij beetje op te bouwen, met een klein baantje in een supermarkt en een onverwachte romance. Echter, haar liefdesverhaal bleek onvoorziene gevolgen te hebben.

Het boek is een diepgaande verkenning van identiteit, immigratie en de complexe band tussen moeder en dochter. Het contrasteert herinneringen met toekomstige ambities, benadrukt de genderongelijkheid, en speelt met de dunne lijn tussen waarheid en leugen. Het is zowel een hartverscheurend als spannend verhaal dat de ware betekenis van familie onderzoekt.

Als twee druppels water – Anna Snoekstra

Prijs: 3,99

“Als twee druppels water” is een verhaal van Anna Snoekstra, die ons meeneemt naar de grenzen van identiteit en bedrog. In het hart van het verhaal staat een naamloze vrouw die op een wanhopig moment besluit zich voor te doen als Rebecca Winter, een meisje dat elf jaar geleden spoorloos verdween.

Opmerkelijk genoeg lijkt ze zo sterk op Rebecca dat ze erin slaagt iedereen te overtuigen – Rebecca’s ouders verwelkomen haar met open armen en het lijkt alsof ze eindelijk een veilig onderkomen heeft gevonden. Maar haar verlichting is van korte duur. De ontdekking dat de persoon die verantwoordelijk was voor Rebecca’s verdwijning nog steeds in de buurt is, zorgt voor een ijzingwekkende wending.

Deze roman brengt de lezer naar de rand van zijn stoel, terwijl de waarheid stukje bij beetje onthuld wordt in deze spannende verhaal over verlies, identiteit en de gevaren die soms verborgen zijn in het meest vertrouwde van plaatsen – ons eigen huis.

De dwalenden – Samantha Stroombergen

Prijs: 3,99

In “De Dwalenden”, een spannend boek van Samantha Stroombergen, wordt rechercheur Léon Coeur samen met zijn nicht Hanna geconfronteerd met een trauma uit Hanna’s verleden – de moord op haar beste vriendin Lena Delfosse tien jaar geleden. Wanneer Léon een angstaanjagende polaroidfoto van een tienermeisje ontvangt, gelijk aan de omstandigheden waarin Lena werd gevonden, weet hij dat hij deze zaak niet kan negeren.

Ondanks zijn voornemen om het rustiger aan te doen vanwege zijn gezondheid, stort hij zich in de zaak. Het meisje is al dood en Lena’s moordenaar, Adam Rooijmans, zit nog steeds in de gevangenis. Wie is deze copycat en waarom imiteert hij de moord op Lena?

Het drama wordt nog ingewikkelder wanneer Hanna, die net begon te herstellen van haar traumatische verleden, door de copycat-moord wordt teruggeworpen. Hoewel haar baas bij de politie haar aanraadt de zaak te vermijden, neemt het plot een draai wanneer Adam Rooijmans beweert informatie te hebben, maar hij wil alleen praten met Hanna, en ze moet alleen zijn.

“De Dwalenden” is een aangrijpende en complexe thriller die vragen oproept over trauma, herinnering en de gevolgen van het verleden op het heden.

De Ierse erfenis – Karen Swan

Prijs: 8,99

In “De Ierse erfenis” onthult bestsellerauteur Karen Swan een meeslepend verhaal over familie, liefde en verborgen geheimen. Na de dood van hun vader komen de drie zussen Ottie, Pip en Willow samen in het familiekasteel, waar ze tot hun verbazing vernemen dat het kasteel is nagelaten aan Willow, de jongste dochter.

Willow, die drie jaar geleden naar Dublin verhuisde en vervreemd raakte van haar familie, besluit het kasteel te verkopen, een beslissing die schokgolven van verbijstering en ontsteltenis door haar zussen stuurt. De consequenties van Willow’s beslissing drijven Ottie en Pip tot het uiterste. Pip riskeert alles om haar eigen toekomst veilig te stellen, terwijl Ottie een beslissing neemt die levens zou kunnen ruïneren.

Te midden van de stormachtige Ierse kust en tegen de achtergrond van de ruige kliffen, zetten de zussen alles op het spel, gedwongen om hun verleden onder ogen te zien als ze elkaar niet voorgoed willen verliezen. “De Ierse erfenis” is een diepgaande exploratie van familiedynamiek en verborgen geheimen, die de lezer meeneemt op een emotionele achtbaan van verraad, liefde en verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *