Bookchoice zomeraanbieding: 3 maanden voor slechts €4,99!

* Actie verlopen, kijk hier voor actuele acties.

Boekliefhebbers kunnen nu drie maanden lang genieten van Bookchoice voor slechts €4,99 dankzij hun speciale zomeraanbieding. Maar let op, deze aanbieding is maar tijdelijk!

Hoe werkt Bookchoice, vraag je? Nou, het is vrij simpel. Elke maand kiest Bookchoice acht boeken die je kunt downloaden als e-book én luisterboek. Lees en luister op jouw eigen manier: op je e-reader, tablet, smartphone of met de handige Bookchoice app.

Laten we even kijken naar hun lidmaatschapsopties. Een maandabonnement op Bookchoice kost €5,99, te betalen per maand en is maandelijks opzegbaar. Als je echter kiest voor een jaarabonnement, dat is €3,99 per maand (betaald per jaar), krijg je de eerste boekenselectie gratis. Deze selectie bestaat uit acht e-books en luisterboeken.
Bij deze zomeraanbieding betaal je de eerste drie maanden € 1,66 per maand.

Een belangrijke opmerking: er zijn geen specifieke algemene voorwaarden vermeld bij deze aanbieding. Ik kan daarom niet met zekerheid zeggen of het lidmaatschap na deze drie maanden automatisch wordt verlengd tegen de prijs van een maandabonnement. Zelf zou ik echter aannemen dat dit wel het geval is.

Lidmaatschap Bookchoice

Zelf ben ik een tijdje lid geweest van Bookchoice en ik ben over het algemeen zeer tevreden met de boeken die ze aanbieden. Ik luisterde elke maand naar vijf of zes boeken met veel plezier. Even voor de duidelijkheid: ik was een paar jaar geleden lid geweest en toen had de Bookchoice-app wat beperkingen, zoals het niet kunnen zien van mijn voortgang in het boek en enkele problemen met de extra’s op mijn koptelefoon. Ik kan je echter niet vertellen of deze problemen inmiddels zijn opgelost.

Elke maand krijgen leden van Bookchoice toegang tot een nieuwe selectie van acht e-books en luisterboeken. Zodra je de boeken hebt gedownload, zijn ze helemaal van jou. Maar let op: je hebt twee maanden om de boeken te downloaden, daarna zijn ze niet meer beschikbaar. Dus zorg ervoor dat je ze veilig opslaat op je apparaat.

Dit lijkt me een handige wijze om voor weinig geld kennis te maken met Bookchoice om te zien of het bij jou past. Wil je ook een andere dienst uitproberen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *