Aanbiedingen: Lucinda Riley boeken bij Bol.com

Heb je de boeken van Lucinda Riley altijd al eens willen proberen?
In haar boeken vind je een mix van historie, romantiek, drama en mysteries. Afhankelijk van het boek kunnen de thema’s en het verhaal verschillen.
De boeken van Lucinda Riley, denk daarbij aan de populaire serie De Zeven Zussen, zijn nu in de aanbieding op Bol.com. Veel titels wachten op je, waar je straks heerlijk van kunt genieten.

Tips voor boeken van Lucinda Riley die nu in de aanbieding zijn

De liefdesbrief

Dit is een diepgaande roman die absoluut niet kort van drama is. Veel bekende thema’s zoals mysterie, romantiek en humor komen in het verhaal voor, maar dan krijg je een andere kant van het speurverhaal te horen.

Het plot van De liefdesbrief is doordrenkt van mysterie en opwinding. Joanna krijgt de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Het is na de begrafenis dat ze een mysterieuze brief ontvangt. Deze brief lijkt aanwijzingen te bevatten die naar een explosief geheim leiden, een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Het is een reis door de tijd en een puzzel vol geheimen. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker dit raadselachtige verhaal. De plot verdikt wanneer Joanna ontdekt dat verschillende machtige individuen ook naar de brief zoeken. Deze personen blijken bereid te zijn alles te doen om haar tegen te houden.

De roman De liefdesbrief is een standalone. Het verhaal van Joanna, de jonge journaliste en het mysterie rond de brief van een pas overleden legendarische acteur wordt zeer mooi uitgewerkt in dit boek. De auteur, Lucinda Riley, staat bekend om haar populaire serie De zeven zussen, maar deze roman voelt compleet anders. Het verhaal neemt een andere, veel mysterieuzere en spannendere, richting.

De schrijfstijl is doordrenkt van suspense en de gebeurtenissen komen allesbehalve saai over. De speurtocht naar de geheime liefdesbrief is doordrenkt met onverwachte wendingen en spannende subplots. Je wordt moeiteloos meegezogen in het avontuur en de spanning wordt tot het einde stevig opgebouwd. Dankzij de schaaktermen die aan enkele hoofdstukken voorafgaan, krijg je als lezer al een vermoeden wat er in het volgende hoofdstuk zal gebeuren. Dit draagt absoluut bij aan de mysterieuze sfeer.

De geheimen van de kostschool

‘Het mysterie van de Kostschool’ is een intrigerende thriller. Het verhaal speelt zich af op een exclusieve kostschool in Norfolk, waar een leerling dood wordt aangetroffen. Hoewel de schooldirectie het afschuift als een tragisch ongeluk, wordt detective Jazz Hunter ingeschakeld om de zaak te onderzoeken. Al snel wordt duidelijk dat er meer aan de hand is dan een simpel ongeval. Wanneer een van de verdachten verdwijnt en er een gruwelijke ontdekking wordt gedaan in de kelder van de school, realiseert Jazz zich dat de tijd dringt. Deze kostschool verbergt geheimen die donkerder zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden.

‘De geheimen van de kostschool’ is een thriller, waarin familiebanden en diep verborgen geheimen centraal staan. De hoofdpersoon, Jazz Hunter, is een stoere detective die niet bang is om haar eigen weg te gaan en haar intuïtie te volgen.

Het verhaal begint sterk en de personages worden direct goed geïntroduceerd, waardoor je meteen in het verhaal wordt getrokken. De plot zit ingenieus in elkaar en houdt je continu in spanning. Als je eenmaal denkt te weten hoe het zit, komt Lucinda Riley met een nieuwe laag die alles weer op zijn kop zet.

Hoewel het verhaal soms een beetje langzaam kan zijn, past dit bij de algemene sfeer van het boek. Het bevat veel verschillende verhaallijnen en je moet echt je aandacht erbij houden om alles te kunnen volgen. Maar dat is het zeker waard.

Het meisje op de rots

“Het meisje op de Rots” is een emotioneel geladen verhaal over Grania Ryan, een jonge vrouw die New York verlaat na een gebroken hart en terugkeert naar haar thuisland Ierland. Tijdens een wandeling ontmoet ze Aurora, een achtjarig meisje dat onlangs haar moeder heeft verloren. Grania en Aurora ontwikkelen al snel een sterke band, ondanks de schaduw van het verleden die hun families verbindt.

Tijdens de afwezigheid van Aurora’s vader zorgt Grania voor Aurora, ondanks haar moeders bezorgdheid over de beladen geschiedenis tussen de twee families. Deze geschiedenis wordt onthuld door Kathleen, Grania’s moeder, die haar vertelt over de gruwelijkheden die in de Eerste Wereldoorlog hun familie hebben getroffen.

Terwijl Grania en Aurora samen groeien en leren, worden ze geconfronteerd met oude en nieuwe uitdagingen, waaronder de pogingen van Aurora om de relatie tussen Grania en haar ex-vriend Matt te herstellen. Het verhaal eindigt met de vraag of liefde in staat zal zijn om het verdriet uit het verleden te overwinnen en een nieuwe toekomst voor deze met elkaar verbonden families te smeden.

Deze boeken zijn slechts een voorbeeld. Je kan nog veel meer Eboeken van Lucinda Riley kopen voor maar 4,99, zoals De nachtroos, Het Italiaanse meisje, De orchideeëntuin, De vlinderkamer, De lavendeltuin en meer.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *