Kikker boeken Kruidvat aanbieding: Het perfecte cadeau voor jonge kinderen en nieuwe moeders

Ben je op zoek naar het ideale cadeau voor jonge kinderen of een pas bevallen vriendin of familielid? Dan heb ik goed nieuws! Er is momenteel een fantastische “Kikker boeken Kruidvat aanbieding” die perfect zou kunnen zijn voor wat je zoekt.

We kennen allemaal de charmante Kikker-serie van Max Velthuijs. Deze kinderprentenboeken staan bekend om hun vermogen om sociale interacties en levensechte problemen op een voor kinderen begrijpelijke manier te behandelen. De boeken zijn prachtig geïllustreerd en leuk om te lezen, wat ze ideaal maakt om voor te lezen.

Nu biedt Kruidvat een geweldige deal aan. Ze verkopen drie Kikker boeken voor slechts 4 euro per stuk.

Prentenboeken voor 4 euro

Cadeautip voor peuters en kleuters.

Elk van deze boeken biedt een uniek en boeiend verhaal dat kinderen zal aanspreken.

Kikker en het water

Kikker en het water van Max Velthuijs.

Kikker wil gaan zwemmen, maar er staat geen water in de rivier. Bij Eend hangen de bloemen slap, en de moestuin van Varkentje staat er treurig bij. Hoe zou dat komen? Ze gaan Rat om raad vragen. Die zit gewoon te vissen. Met zijn boot varen ze stroomafwaarts, en dan ontdekken ze wat er aan de hand is!

Kikker en de warme dag

Kikker en de warme dag van Max Velthuijs.

Het is warm, het is vreselijk warm en het liefst gaan Kikker en zijn vriendjes allemaal zwemmen. Behalve Haas… die gaat nooit in het water. en dan blijkt dat Haas bang is voor water. De vriendjes helpen hem over de angst heen.

Kikker en de vos

Kikker en de vos van Max Velthuijs.

Als Kikker en Eend door het bos wandelen, komen ze Vos tegen. En Vos heeft honger! ‘Ik weet waar heerlijke, sappige bosbessen staan,’ zegt Kikker. Maar Vos heeft meer trek in heerlijke, sappige eend. Wat nu? Ze moeten een list bedenken.

Cadeautip voor dreumesen en peuters.

Naast deze boeken is er ook een schattige pluchen Kikker beschikbaar voor 6 euro en een Kikker badboekje voor 4 euro. Het badboekje is vooral een aanrader voor jonge kinderen die graag op boeken kauwen of spullen stevig in de kleine vuistjes grijpen.
Er is zelfs een speciale aanbieding: als je zowel het badboekje als de pluchen Kikker koopt, krijg je ze samen voor slechts 7,50 euro in plaats van 10 euro. Zie daarvoor de aanbieding: speelgoed 2e halve prijs.
De pluchen Kikker en het Kikker badboekje kunnen online besteld worden, terwijl de prentenboeken en het kleur- en stickerboek alleen in de winkel beschikbaar zijn.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een dreumes, peuter, kleuter of een kersverse moeder, deze “Kikker boeken Kruidvat aanbieding” is een uitstekende keuze. Dit is een leuke kans om wat Kikker-magie toe aan het leven van een geliefde!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *