Spannende thrillers voor een boeiende vakantie: Ontdek de actie bij Kruidvat!

Ben je op zoek naar een dosis spanning en mysterie om je vakantie extra spannend te maken? Dan is deze actie misschien iets voor jou! Kruidvat heeft een actie lopen waarbij je deze week kunt genieten van zes spannende thrillers. Van meeslepende verhalen tot intrigerende plotwendingen, deze boeken zullen je op het puntje van je stoel laten zitten.

Bovendien zijn de prijzen van deze spannende thrillers bij Kruidvat ook nog eens zeer aantrekkelijk: 4 euro per paperback. Met de actie waarbij je twee boeken voor slechts 8,50 euro kunt kopen, bespaar je aanzienlijk op de normale prijzen. In vergelijking met andere aanbieders zoals Bol.com, waar de boeken tussen de 10 en 20 euro kosten, zijn deze boeken bij Kruidvat echt een koopje.

Kijk ook bij Bol.com voor 40% korting op Ebooks.

Stille zonde – Karin Slaughter

Dit is boek 9 van de Will Trent serie.
Het verhaal opent met een overval op twee agenten: Jared en Lena. Waarom is dit gebeurd? Is het soms weer Lena’s schuld? Will Trent, een undercoveragent, speelt een rol in deze zaak. Het boek biedt een heerlijke dosis spanning en intriges met Will Trent als een betrokken personage.

Vrijdag – Loes den Hollander

Een thriller waarin het leven van Sandra van Dalsum, een succesvolle mede-eigenaresse van modezaken, verandert in een nachtmerrie nadat ze het gevoel heeft gevolgd te worden. Ze besluit haar relatie met een jongere minnaar te beëindigen, maar voordat ze dit kan doen, verliest ze alle controle over haar leven.

Onderuitgehaald – Loes den Hollander

Een thriller van Loes den Hollander waarin het gezin Fortuin, bestaande uit vader Fokke en dochters Wieke en Sigrid, een zware tragedie doormaakt wanneer Freddy, de stiefmoeder van de meisjes, verdrinkt in het zwembad tijdens hun vakantie. Ze besluiten de waarheid achter het ongeluk geheim te houden. Zeven jaar later ontvangt Sigrid een bedreigend manuscript van iemand die twijfelt aan hun verhaal en de waarheid wil onthullen, ongeacht de prijs die daarvoor betaald moet worden. Het gezin wordt geconfronteerd met de gevolgen van hun stilzwijgen en de drang naar de waarheid.

Twee kleine visjes – M.J. Arlidge

Dit is een bundel van twee boeken, Alles in de wind en Schuitje varen. De verhalen geven een unieke inkijk in het leven van inspecteur Helen Grace en laten zien hoe ze is geworden tot de persoon die we nu kennen.

In Alles in de wind arriveert de vijftienjarige Jodie bij haar derde weeshuis, hopend op een beter leven. Maar ze beseft al snel dat ze niemand meer heeft om haar te beschermen. Ze moet leren zichzelf te verdedigen en te veranderen om eindelijk veilig te zijn.

In Schuitje varen is Helen Grace net afgestudeerd van de politieacademie en werkt ze bij de verkeerspolitie. Wanneer ze betrokken raakt bij een fataal verkeersongeluk, twijfelt ze aan de officiële verklaring van haar collega’s. Ze vraagt zich af waarom het slachtoffer zijn leven op het spel zette door een drukke snelweg over te steken. Was hij misschien voor iets op de vlucht?

De studente – Tess Gerritsen & Gary Braver

In “De studente” onderzoekt rechercheur Frankie Loomis de mysterieuze dood van Taryn Moore, een jonge en briljante studente. Frankie vermoedt dat er meer aan de hand is nadat ze ontdekt dat Taryn zwanger was. Terwijl ze smerige geheimen onthult, vermoedt ze dat professor Jack Dorian de waarheid kent. Het boek onthult een roekeloze affaire en gevaarlijke geheimen, waarbij de problemen pas echt beginnen na de dood van Taryn.

Achter de wolken – een Avalon verhaal van Susan Wiggs

Een hartveroverend boek over liefde en vriendschap. Daisy Bellamy heeft een prachtige vierjarige zoon, een bloeiende carrière als huwelijksfotograaf en steun van haar familie. Haar droom van een echt gezin lijkt uit te komen wanneer haar grote liefde Julian haar ten huwelijk vraagt. Echter, wanneer Julian niet terugkeert van zijn geheime missie in het buitenland, besluit Daisy door te gaan met haar leven en trouwt ze met Logan, de vader van haar kind. Maar dan gebeurt het ondenkbare: Julian keert jaren na zijn begrafenis terug, waardoor Daisy’s wereld op zijn kop staat.

Vergeet niet om een kijkje te nemen bij Kruidvat en deze boeken aan je leeslijst toe te voegen. Veel leesplezier en een opwindende vakantie gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *