De Storytel Awards 2023: Stem nu en maak kans op 1 jaar gratis Storytel!

Alles over luisterboeken

De Storytel Awards 2023: Stem nu en maak kans op 1 jaar gratis Storytel!

Het is weer zover: de nominaties voor de Storytel Awards 2023 zijn bekend en jij kunt mee bepalen wie er met de prijzen naar huis gaat. Heb jij een favoriet luisterboek of een favoriete voorlezer? Stem dan nu op jouw favoriete genomineerde voor de Storytel Awards 2023. Het stemmen duurt slechts één minuut en kan nog tot en met 13 maart bij Storytel. En als extraatje maak je kans op 1 jaar gratis Storytel door na het stemmen jouw e-mailadres achter te laten. Stemmen is makkelijk in de Storytel app (zie het belletje rechtsboven in). Je kan ook stemmen op de website van Storytel.

Dit jaar wordt alweer de vijfde editie van de Storytel Awards gehouden, waarbij de beste luisterboeken en voorlezers in verschillende categorieën worden bekroond. Op basis van het luistergedrag van Storytel-abonnees en de expertise van de Storytel-jury zijn er dit jaar genomineerden gekozen in vier verschillende categorieën: beste luisterboek, beste voorlezer, beste opkomende (voorlees-)talent en beste Storytel Original.

Beste luisterboek

 • Ciao Bella van Linda van Rijn
  • Vier wandelaars & een siciliaan van Marion Pauw, Elle van Rijn, Roos Schlikker en Femmetje de Wind
  • Bloedgabbers van George Boellaard
  • Rood is ja van Sara Kroos
  • Wij waren, ik ben van Israel van Dorsten
  Storytel Awards beste luisterboek

  Beste voorlezer

  • Donna Vrijhof
  • Jantine van den Bosch
  • Jorien Zeevaart
  • Jacob Derwig
  • Hymke de Vries
  Storytel Awards beste voorlezer

   Beste opkomende (voorlees-)talent

   • Jorrit Ruijs
   • Gaite Jansen
   • Kiefer Zwart
   • Rick Paul van Mulligen
   • Audrey Bolder
   Storytel Awards beste opkomende (voorlees-)talent

   Beste Storytel Original

   • Zei zei nee
   • Spoorloos van Suzanne Vermeer
   • Buiten zinnen
   • Oorgasme 2
   • De hondenuitlaatster
   Storytel Awards beste Storytel Original

   Op 29 maart worden de winnaars van de Storytel Awards bekendgemaakt tijdens een feestelijke ceremonie. Wie weet worden jouw favorieten wel bekroond met de prestigieuze Storytel Award. De winnaars ontvangen deze Award tijdens de ceremonie en worden na 29 maart benaderd. Stem dus snel en wie weet ben jij straks een jaar lang gratis aan het luisteren naar de beste luisterboeken en voorlezers!

   Vind hier de mooiste fictie romans.
   Vind hier de beste Young Adults.

   Geef een antwoord

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *