Klaverblad

Titel: Klaverblad
Genre: Misdaad
Schrijver: Floris Kleijne
Verteller: 
Christel Schimmel
Uitgeverij: 
Boekerij
Duur van het boek: 
9 uur 42 minuten

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

Het verhaal van Klaverblad

Dit verhaal gaat over een vrouw, Zorah, die op zoek is naar de waarheid. Iemand heeft haar bedreigd met een afbeelding van een traumatische ervaring uit haar jeugd. Ze moet en zal erachter komen wie dat heeft gedaan en waarom!
Zorah neemt privédetective Roelant in de arm en samen bijten ze zich vast in de zaak. Ze hebben geen idee waar ze precies mee te maken hebben. Zorah weet alleen dat iemand haar heeft bedreigt met een situatie uit haar verleden en beetje bij beetje ontdekt ze problemen op haar werk.
Dit verhaal gaat over een zakelijk schandaal, de machtige arm van rijke mensen die over lijken gaan, huurmoordenaars, hacken en spionage.
Dit verhaal speelt zich af in Nederland en de plekken in het boek zijn bestaande plekken die zo nauwkeurig mogelijk zijn beschreven.  

Benieuwd geworden? Lees hier een inkijkexemplaar van het boek.
Luister naar een fragment van het verhaal.

Te koop bij Bol.com: Luisterboek en E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees

Verteller

Ik vind deze uitvoering een voldoende waard.

Mijn mening

Ik vind dit een goed verhaal over dreiging en het zoeken naar de waarheid. Dit is het eerste deel van een nieuwe serie over Zorah en Roelant.
Het verhaal is mooi opgebouwd en begint bijzonder met een zeer traumatische gebeurtenis in het leven van Zorah (als vijfjarig meisje).
De gebeurtenissen, zowel in het heden als in het verleden, zijn goed beschreven.
Het verhaal wordt grotendeels aangeboden vanuit Zorah en Roelant, maar zo nu en dan krijg je door middel van een intermezzo de kant van één van de “schurken” belicht. Op deze wijze biedt de schrijver je kleine beetjes informatie over deze mysterie die Zorah probeert te ontrafelen. De schrijver biedt je enkele mooie wendingen aan in het verhaal. Het plot is wel een beetje voorspelbaar, maar omdat het zo goed geschreven is en mooi is opgebouwd, vind ik het niet erg.

Ik vind dit boek 4 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer misdaad boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (gratis in Kobo Plus voor abonnees), luisterboek (gratis in Kobo Plus voor abonnees) en paperback in het Nederlands.
  • Storytel: Nederlandse luisterversie.
  • Luisterrijk: Nederlandse luisterversie.
  • Nextory: Nederlandse luisterversie.
  • BookbeatNL: Luisterboek in het Nederlands en Engels.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • iTunes: E-book en luisterboek in het Nederlands.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *