Meet Me in London

Titel: Meet Me in London
Genre: Romance
Schrijver: Georgia Toffolo
Verteller: Georgia Toffolo
Duur van het boek: 9 uur 55 minuten
Alle boeken van deze Meet me in serie:

  • Meet me in
  • Meet me in Hawaii
  • Meet Me in Tahiti

Het boek Meet me in London

Dit is deel 1 van een romantische serie over een hechte groep jonge vrouwen die in hun jeugd samen een traumatische ervaring hebben beleefd, waarbij hun levens voorgoed zijn veranderd. Hun gedeelde ervaring en de grote gevolgen ervan hebben geleid tot een leven waarbij de liefde en een “happily ever after” niet voor hen lijkt weggelegd.
In dit boek volgen we Victoria Scott. Ze is een geweldige jonge vrouw met een groot talent als kleding ontwerpster, maar tot nu toe heeft ze nog niet het geluk gehad die ze nodig heeft om haar grote droom waar te maken. Ook wat liefde betreft lijkt het een onmogelijke opgave. Nadat ze haar vriend heeft betrapt met een ander, heeft ze alle mannen afgezworen. Ze heeft het eindelijk aangedurfd om iemand te vertellen over het grote ongeluk en de gevolgen ervan en direct daarna dook hij met een ander in bed! Vervolgens gaf hij haar de schuld, omdat zij de waarheid voor hem had achtergehouden!

Oliver Russell ziet enorm op tegen de komende festiviteiten. Niet alleen zal zijn moeder hem blijven opjagen met de vraag wanneer hij nou eindelijk zal trouwen en haar kleinkinderen zal geven. Als ze ontdekt dat hij niet eens een vriendin heeft zal ze de ene vrouw na de andere op hem afsturen om haar droom als oma mogelijk te maken. Naast zijn vrees om haar onder ogen te komen, moet hij ook nog eens de armen uit de mouwen steken om hun familiebedrijf te leiden. Hun nieuwe vestiging staat op het punt te openen met een groot evenement en hij moet het allemaal, zo kort voor dag, van zijn neef overnemen, alle schade herstellen die hij heeft aangericht en een succesopening uit zijn mouwen schudden. Zijn vader is ernstig ziek en hij doet wat hij kan om het allemaal over te nemen en draaiende te houden, zodat zijn vader zich kan richten op zijn herstel.

Wanneer Oliver, Victoria voor het eerst ziet, is het liefde op het eerste gezicht. Hij vraagt haar direct ten huwelijk, maar dat kan hij mooi vergeten! Natuurlijk trouwt ze niet met iemand die ze nog nooit eerder heeft ontmoet! Maar hij heeft een vriendin nodig om zijn ouders gerust te stellen en hij kan haar ook vast wel helpen met het realiseren van haar dromen. Zo ontstaat hun afspraak. Zij zal een paar weken doen alsof ze zijn verloofde is en hij helpt haar en haar studenten met hun mode ontwerpen. Dit klinkt als een prima afspraak, maar hoe goed gaat dit werken aangezien ze zich allebei tot de ander aangetrokken voelen?

Benieuwd geworden? Lees hier een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze versie een voldoende waard. Niet echt heel bijzonder. Haar stem is wel aardig. Ook voor de verschillende personages, maar ze leest niet echt heel goed voor.

Mijn mening

Ik was op zoek naar een romance verhaal over kerst. Het idee van de komende kerstdagen speelt wel een rol in het verhaal, maar niet groot genoeg zoals ik had gehoopt.
Het is wel een mooi insta love verhaal over twee geweldige mensen die elkaar ontmoeten en elkaars leven verrijken.
Haar probleem waardoor er voor haar waarschijnlijk nooit een “happily ever after” zal zijn is best wel groot. Tijdens het verhaal kon ik zelf ook niet zo één, twee, drie een gelukkig einde voor haar zien. Het zit hem allemaal in de juiste partner tegenkomen met wie je samen aan een toekomst kan werken, zolang je maar allebei dezelfde kant uit kijkt en niet verlangt naar wat de ander niet kan geven. Hoewel ze elkaar zielsgelukkig maken en perfect voor elkaar lijken te zijn, is haar geheim het feit waarop alles uiteindelijk uit zal draaien. Zodra ze het hem vertelt of hij het zelf ontdekt is het de vraag wat hij zal doen. Blijft hij voor haar kiezen of wil hij toch meer dan zij hem kan bieden?

De ontluikende liefde wordt mooi en lieflijk beschreven in dit verhaal. Het geeft een mooi gevoel van wat “echte liefde” is en wat belangrijk is in een leven samen.
Het is een luchtig en lief verhaal.

Ik vind dit boek 3 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer Romance boeken.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie boek: Meet Me in London van Georgia Toffolo

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *