Stil maar

Titel: Stil maar
Engelse titel: The next girl
Genre: Thriller
Schrijver: Carla Kovach 
Verteller Nederlandse versie: Tanneke Hartzuiker
Verteller Engelse versie: Tamsin Kennard
Duur van het boek Nederlandse versie: 8 uur 46 minuten
Duur van het boek Engelse versie: 
9 uur 7 minuten
Alle boeken van deze Gina Harte serie:

Het verhaal van Stil maar

Dit is boek 1 van een thrillerserie over de detective Gina Harte. Ze lijkt op het eerste gezicht een heldin, een voorbeeld voor vrouwen, maar ook zij heeft zo haar geheimen en draagt haar verleden als een doek, waarmee ze zich bedekt en nooit toe laat te veel van zichzelf en haar verleden bloot te geven.
In dit verhaal werkt Gina Harte aan een onderzoek. Het onderzoek begint met een gevonden baby op een koude winternacht. Gelukkig wordt de baby op tijd opgemerkt en overleeft ze deze nacht.
Al gauw zal blijken dat deze baby van Deborah Jenkins is, een vrouw die vier jaar geleden spoorloos is verdwenen toen ze ’s avonds van haar werk ging. Haar man staat net op het punt een nieuwe relatie aan te gaan. Hij is nu eindelijk zover dat hij kan inzien dat zijn vrouw nooit meer terug zal komen en hij wil zijn omgang met een intieme vriendin omzetten naar een relatie, wanneer de politie bij hem aanklopt en hem vertelt dat ze de baby van zijn verdwenen vrouw hebben gevonden!
Gina Harte voelt voor de verdwenen Debbie. Ze heeft een redelijk idee van wat deze vrouw aan het doormaken is en ze wil koste wat kost een einde aan haar hel maken. Ze gooit zich met man en macht in dit onderzoek en is vastberaden de dader niet nogmaals door haar vingers te laten glippen!

Benieuwd geworden? Bekijk een inkijkexemplaar van het boek.
Luister naar een luistervoorbeeld van het boek in het Nederlands.

Te koop bij Bol.com E-book en luisterboek in Kobo Plus gratis voor abonnees.

Verteller

Deze verteller heeft een prettige stem om naar te luisteren. Ik vind deze versie een ruim voldoende+ waard.

Mijn mening

Dit is een goed verhaal en is daarmee een mooi begin van deze serie. Gina Harte is een geweldige vrouw, ook al heeft ze veel gebreken. Ze is op dit moment een gebroken vrouw, maar ze weet dit goed voor haar omgeving te verbergen. Zelfs haar eigen dochter heeft geen enkel idee wat haar moeder heeft doorgemaakt en nog steeds iedere dag met zich meedraagt. Je maakt in dit verhaal goed kennis met Gina Harte en ze is een prima hoofdpersonage voor een thrillerserie.

Ik vind het prettig dat de zaak waar dit verhaal om draait niet vreselijk gruwelijk is. Het is wel heel erg, een nachtmerrie zelfs, maar ik kom de laatste tijd steeds vaker thrillers tegen die misselijkmakend gruwelijk zijn. Dat is gelukkig niet het geval met dit boek.

Dit verhaal is wel rechttoe rechtaan. De schrijver weet nog niet echt te spelen met wendingen in haar verhaal.
Ik geef dit boek 4 van de 5 sterren.

Bekijk meer spannende thrillers en thrillerseries.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book (E-book in Kobo Plus gratis voor abonnees), paperback en luisterboek (luisterboek in Kobo Plus gratis voor abonnees) in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterboek in het Nederlands.
  • Luisterrijk: Luisterboek in het Nederlands.
  • Nextory: Luisterboek in het Nederlands.
  • BookbeatNL: Luisterboek in het Nederlands.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands.
  • Audible: Engelse luisterversie
  • Itunes: E-book en luisterboek in het Nederlands.
Recensie: Stil maar is boek 1 van een spannende thrillerserie met een vrouwelijke detective in de hoofdrol. Ontdek deze Gina Harte serie.

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *