Miljonairskind – De geheime verdieping

Alles over luisterboeken

Miljonairskind – De geheime verdieping

Titel: Miljonairskind – De geheime verdieping
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Ilona de Lange
Verteller: Bas Westerweel
Duur van het boek: 4 uur 36 minuten
Alle luisterboeken uit deze Het Ministerie van Oplossingen serie:

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 15 euro per maand (maar ik zie dat het nu al 17 euro per maand kost voor nieuwe leden) om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal van Miljonairskind – De geheime verdieping

Leuk avontuur van Zilver over het geheime leven die hij, zijn beste vriend en hun ouders leiden wanneer ze door de voordeur van hun “bovenhuis” gaan, want hun “echte woning” bevindt zich onder de grond. De ouders van Zilver zijn de rijkste ouders van het land, maar dat is een geheim. Onder hun huis en grotendeels onder de hele stad hebben ze hun eigen woonplek inclusief een dierentuin, een bioscoop en achtbaan! Dit is boek 2 van deze serie. In dit boek maakt Zilver zich zorgen dat steeds meer mensen hun geheime huis ontdekken. Zijn vader huurt iedere keer weer extra mensen in om hun onderhuis te verbouwen. Zijn al die mensen wel te vertrouwen? En hoe zit dat met Aad? Hij werkt aan een nieuwe opdracht van zijn vader, maar sinds hij zijn werk klaar heeft gebeuren er vreemde dingen in het huis. Zou hij het op hun huis en hun geld hebben gemunt?
Dit boek gaat over een fantasievolle woonomgeving onder de grond. Het huis waarin Zilver woont is even groot als de hele stad, maar bevindt zich onder de grond. Ditmaal is er zelfs een extra verdieping met een escape room, Slime Ball Arena, glow-in-the-dark voetbalveld een subtropisch zwembad en meer!

Luister hier naar een fragment.

Te koop bij Bol.com (luisterboek is gratis voor abonnees in Kobo plus).

Verteller

Deze verteller doet het goed. Zijn stem is prettig om naar te luisteren en hij brengt het verhaal leuk over.

Mijn mening

Leuk vervolg van deze serie. Ik denk dat ik dit deel nog leuker vind dan deel 1 en die vond ik al leuk.
Het verhaal biedt een bijzonder avontuur van twee beste vrienden die samen in een fantastisch huis wonen.
Er komen veel leuke onderdelen in het verhaal aan bod die goed worden gebracht door de schrijver. Zilver baalt dat zijn beste vriend Lennon steeds meer tijd doorbrengt met zijn vriendin. De pestkop uit deel 1 speelt een andere rol in dit verhaal en dat maakt het verhaal er nog beter op!
Het verhaal is vooral gezellig, fantasierijk met een tikje humor en met wat avontuur.
Dit boek lijkt me ook erg leuk voor de fans van De Waanzinnige Boomhut serie.

Bekijk hier meer leuke luisterboeken voor kinderen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, luisterboek (gratis in Kobo plus voor abonnees) en hardcover in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterversie in het Nederlands.
  • Luisterrijk: Luisterversie in het Nederlands.
  • iTunes: E-book in het Nederlands.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *