Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Titel: Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver: Ilona de Lange
Verteller: Bas Westerweel
Duur van het boek: 4 uur 40 minuten
Alle luisterboeken uit deze Het Ministerie van Oplossingen serie:

Het verhaal van Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis

Leuk avontuur van Zilver over het geheime leven die hij en zijn ouders leiden wanneer ze door de voordeur van hun “bovenhuis” gaan, want hun “echte woning” bevindt zich onder de grond. De ouders van Zilver zijn de rijkste ouders van het land, maar dat is een geheim. Onder hun huis en grotendeels onder de hele stad hebben ze hun eigen woonplek inclusief een dierentuin en achtbaan! Dit is boek 1 van deze serie en in dit boek ontdekken we hoe zwaar het voor Zilver is om zijn “rijke leven” in het geheim te moeten leiden, want wat heb je aan een achtbaan in je woning als je er niet iedere dag met je beste vriend van kan genieten? Zodra hij de deur uit gaat moet hij de meest versleten tweedehands kleren dragen, want zijn ouders willen absoluut niet dat mensen ontdekken hoe rijk ze zijn. Naar school gaan met kapotte schoenen en gescheurde kleren is niet echt bevorderlijk voor je populariteit. In dit avontuur besluit Zilver om zijn geheim te delen met zijn beste vriend. Zo erg kan het toch niet zijn wanneer hij iemand in vertrouwen neemt? Wat is het ergste dat hierdoor kan gebeuren? Dat begint hij zich ook af te vragen wanneer de vader van zijn beste vriend, die in de gevangenis heeft gezeten, plotseling als klusjesman in zijn onderwoning opduikt.

Bekijk hier een inkijkexemplaar.
Luister hier naar een fragment.

Te koop bij Bol.com (luisterboek is gratis voor abonnees in Kobo plus).

Verteller

Deze verteller doet het goed. Zijn stem is prettig om naar te luisteren en hij brengt het verhaal leuk over.

Mijn mening

Dit boek biedt een leuk verhaal over het hebben van een bijzondere woning en vriendschap. Het verhaal biedt een spannend, maar vooral een leuk avontuur, omdat Zilver een gemeen plan ontdekt en daardoor zijn woning moet verdedigen.
Het verhaal is vlot geschreven en het heeft wel iets weg van de film “Home alone”. Zilver zet ook een verdedigingslinie op om zijn huis te verdedigen.
Het onderwerp uitvindingen komt ook mooi aan bod en wordt op een heldere wijze uitgelegd.
Het verhaal is vooral gezellig, fantasierijk met een tikje humor en met wat avontuur. Ik ben benieuwd wat boek 2 van deze serie zal bieden.

Bekijk hier meer leuke luisterboeken voor kinderen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book, luisterboek (gratis in Kobo plus voor abonnees) en hardcover in het Nederlands.
  • Storytel: Luisterboek in het Nederlands en Engels.
  • Luisterrijk: Luisterboek in het Nederlands.
  • Nextory: Luisterboek in het Nederlands en Engels.
  • BookbeatNL: Luisterboek in het Nederlands en Engels.
  • EbookNL: Ebook in het Nederlands
  • iTunes: E-book in het Nederlands.
Miljonairskind – Het geheim van het onderhuis is boek 1 van een leuke serie kinderboeken voor kinderen van 9 jaar, 10 jaar, 11 jaar en 12 jaar.

Ik heb het boek in het Nederlands geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *