The What If Guy

Titel: The What If Guy
Genre: romance 18+
Schrijver: Lauren Blakely
Vertellers: Joe Arden, Andi Arndt, Santino Fontana, Emma Wilder
Duur van het Engelse boek: 6 uur 22 minuten
Alle boeken van deze serie:

  • The What If Guy
  • A Guy Walks into My Bar

Het verhaal

Dit is een instalust/love verhaal over twee gescheiden mensen die elkaar ontmoeten wanneer ze beiden hun handen leggen op het laatste exemplaar van een Snoopy lunchtrommel.
Dit verhaal is behoorlijk flirterig, met ZEER pikante seksscènes en leuke bijrollen voor de huisdieren (katten) van de hoofdpersonages.
Dit verhaal wordt verteld door meerdere vertellers. Zowel de man als de vrouw hebben een eigen stem, die elkaar zelfs tijdens één zin afwisselen. De twee katten hebben ook een eigen verteller als stem.

De twee hoofdpersonen weten al direct dat ze tot elkaar aangetrokken zijn. Aangezien de man behoorlijk roestig is in de hele “dating scene” komt het niet gelijk tot een eerste afspraak.
Gelukkig krijgen ze een tweede kans. Alles is geweldig, ze passen perfect bij elkaar!
Maar het verhaal zou wel erg snel voorbij zijn als het direct eind goed al goed zou zijn.
Zo komen we terecht bij een “verboden vrucht” verhaal, want hij blijkt de nieuwe eigenaar te zijn van het bedrijf waar zij werkt!

Te koop bij Bol.com

Verteller

Dit verhaal heeft vier vertellers. De twee hoofdpersonages hebben prettige stemmen die goed bij het verhaal passen. De twee katten hebben ook een eigen verteller en de stemmen voor deze personages klinken geweldig!
Ik vind deze uitvoering een goed waard. Ik denk dat je jezelf te kort zou doen als je dit verhaal zou lezen. De stemmen bieden absoluut een meerwaarde.

Mijn mening

Ik vind dit verhaal wel vermakelijk. Ik vind het geen aanrader, maar het is wel leuk om een keer te luisteren. Ik zou het alleen geen tweede keer kiezen.

Het verhaal is absoluut 18+! Dit is een verhaal die je zeker niet hardop wil afspelen.
De hoofdpersonen houden allebei niet van gewone seks en genieten samen volop van harde seks vol passie.
Het verhaal is lekker positief. Hun probleem is het feit dat ze ontdekken dat hij haar nieuwe baas is en ze daar op het werk mee in de problemen kunnen komen. Er zijn verder geen vervelende momenten met leugens of nare exen of andere narigheden. Wanneer ze samen zijn schieten de vonken ervan af en is de sfeer vooral “feel good”. De vrouwelijke personage wordt vooral neergezet als een sterke vrouw die weet wat ze wil. Alleen tijdens de seks wil ze dat de man stevig zijn gang gaat, zodat ze niet hoeft na te denken. Omdat ze een leidinggevende functie heeft, wil ze tijdens de seks geen besluiten hoeven nemen. Daarbij staat tegenover dat omdat hij de baas is (zijn werk) en op het werk veel water bij de wijn moet doen hij het juist heerlijk vindt om te besluiten waar hij zin in heeft. En toch gaat dit alles gepaard met liefde en oog hebben voor de ander. Hij vindt het erg belangrijk dat ze laat weten wat ze lekker vindt en dat zal hij direct geven.
Ik vind de rol van de katten bijzonder grappig. Zijn kat (vrouwtjeskat) probeert hem te leren een vrouw aan de haak te slaan. Haar kat (mannetjeskat) houdt bij hoeveel dagen hij al in gevangenschap leeft. Hij hoort bij het verzet! Dit klinkt zeer vreemd, maar de schrijver weet dit toch leuk passend in het verhaal te krijgen.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible met een Audible Escape abonnement (die vanaf 1 november 2020 niet meer bestaat).
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *