One True Pairing

Titel: One True Pairing
Genre: romance
Schrijver: Cathy Yardley
Vertellers: Serena St. Clair, Jay Skelton
Duur van het Engelse boek: 5 uur 36 minuten
Alle boeken van deze Fandom Hearts serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible. Ik heb een Audible Escape abonnement van $6.95 per maand (speciale prijs voor Audible abonnees). Hiermee mag ik zoveel boeken luisteren die ik maar wil binnen de “Audible Escape collectie”. Als je geen lid bent van Audible kan je dit pakket ook nemen, maar dan kost het $13 per maand.

Het verhaal

Dit is een instalust/love verhaal met fandom als thema. Het gaat om deel twee van een serie. De vrouwelijke hoofdpersonage is een sterke vrouw (wel met bepaalde eigenaardigheden) die alleen aan casual sex doet. De mannelijke hoofdpersonage is enorm lief. Eerlijkheid en oprechtheid is voor hem van enorm belang en hij heeft veel oog voor een ander.
Cathy en de acteur Jake zijn twee totaal verschillende personen. Jake rent in Cathy’s leven wanneer hij door een horde vrouwelijke fans achterna wordt gezeten waarbij hij al een achterbroekzak is verloren. Dit is bijzonder grappig, want hij is in dit verhaal vaak de dame in nood en Cathy is de stoere chick die hem wel weet te redden. Ze zijn direct tot elkaar aangetrokken, maar zij doet niet aan relaties en hij wil geen intimiteit met een vrouw delen als het niet echt is.
Dit verhaal gaat over het leven van een acteur, fans (zowel leuke en begripvolle fans als stalkers), zorgen voor familieleden met een ziekte en relatie-angst.

Te koop bij Bol.com

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Dit boek kan als E-boek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Dit verhaal wordt verteld door twee vertellers: een man en een vrouw. Dit vind ik altijd leuker om naar te luisteren, want dat is beter voor de luisterbeleving. De vrouwelijke verteller vind ik niet echt geweldig, maar al met al vind ik deze uitvoering wel een voldoende waard.

Mijn mening

Dit boek is vermakelijk en leuk, maar niet geweldig. Het is goed genoeg voor een gezellige middag, maar niet een verhaal die je een tweede keer zou gaan luisteren.
Ik vind het fijn dat de rollen omgedraaid zijn in dit boek. De vrouw is de redder-in-nood van de man.
Het is fijn dat de vrouwen sterk overkomen in dit verhaal, zelfs als ze persoonlijke problemen hebben die ze in hun levens belemmeren.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *