The Sweetest Burn

Titel : The Sweetest Burn
Genre: Romance, fantasy
Schrijver: Jeaniene Frost
Verteller: Tavia Gilbert
Duur van het boek: 9 uur 8 minuten
Alle luisterboeken uit deze Broken Destiny serie:

Ik heb het boek in het Engels geluisterd bij Audible. Ik heb gekozen voor een speciale aanbieding van Audible Escape. Ik betaal drie maanden lang $2 per maand en mag dan zoveel boeken luisteren die ik maar wil binnen de “Audible Escape collectie”.
Omdat ik al lid ben bij Audible zou dit pakket me normaal $7 per maand kosten. Ik kan afzeggen wanneer ik maar wil dus na die drie maanden zet ik dit pakket stop. Zo kan ik voor een mooi bedrag kennis maken met dit pakket. Als ik dit pakket niet zou stopzetten gaat het bedrag na drie maanden automatisch naar $7 per maand. Als je geen lid bent van Audible kan je dit pakket ook nemen, maar dan kost het $13 per maand.

Het verhaal

Dit is een serie fantasyromans over demonen en engelen. Er komen ook onderdelen uit de bijbel aan bod, zoals de slinger van David waarmee hij Goliath versloeg en zijn bloedlijn. Ook de bloedlijn van Judas speelt een grote rol in deze serie. Dat maakt deze serie ook erg spannend. De serie gaat over Ivy, de laatste nakomeling van David en Adrian, de laatste nakomeling van Judas. Het staat vast dat Adrian, Ivy tot drie keer toe zal verraden, waarbij haar dood zal volgen bij de derde keer.
In Audible Escape heeft dit verhaal als meetgraad: sexy! (sweet, flirty, seductive, sexy en red hot)
In het vorig boek was Ivy op zoek naar haar ontvoerde zus die vast zat in een demonenwereld. In dit deel zoekt ze de staf van Mozes. De muren die de wereld van de mensen en de wereld van de demonen scheiden dreigen te breken en de demonen zullen de aarde dan volledig overspoelen. Met de staf van Mozes is Ivy in staat om deze muren weer te herstellen en de demonenwereld volledig afsluiten van de wereld van mensen.
Er is alleen één probleem. Toen ze de slinger van David had gebruikt, deed haar dit lichamelijk veel pijn. Ze is niet sterk genoeg om de staf van Mozes te gebruiken. Ze zal het gebruik van de staf mogelijk niet overleven!

Luisterboek in Kobo Plus (Bol.com) is gratis voor abonnees:

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook in het Engels gedownload worden in iTunes.

Verhaallijn en ontknoping

Het verhaal gaat verder waar deel 1 was gebleven. Al snel blijkt dat de wereld gevaar loopt, omdat de demonen steeds meer en meer de aarde overspoelen en mensen meenemen naar hun eigen dimensie. De rest van het verhaal volgen we Ivy terwijl ze samen met Adrian op zoek gaat naar de staf van Mozes. We ontdekken meer over Adrian en ook zelfs over de engel die zo nu en dan een helpende hand biedt. We belanden steeds in allerlei avonturen die ook best spannend zijn en daarnaast krijgen we veel romantische momenten.

Verteller

Dit verhaal wordt verteld vanuit Ivy. De vrouwelijke verteller klinkt op zich heel fijn en heeft een prettige stem voor zowel Ivy. Haar stem voor Adrian vindt ik iets te overdreven klinken, maar ik snap wel dat het een demonisch accent moet voorstellen.
Ik vind deze versie wel een ruimvoldoende waard.

Mijn mening

Dit deel is net zo leuk als deel 1. Ik vind het verhaal nog steeds heel leuk en ook lekker spannend. Het tempo van het verhaal is prima. Je rolt heel fijn van het ene avontuur in het andere, terwijl je ook genoeg momenten te horen krijgt die Ivy en Adrian samen doorbrengen.

Waar deel 1 van deze serie vooral over verliefdheid gaat, slaan Ivy en Adrian deze stap nu verder over en gaan ze gelijk door naar verlangen voor elkaar. Dit verhaal heeft dan ook als meetgraad sexy, waar deel 1 als meetgraad seductive had!
Deze scenes worden heel mooi en uitgebreid beschreven. Deel 1 vond ik aardig “Young Adult”. Dit deel gaat een (klein) stapje verder.

In dit verhaal wordt het tweede deel van het avontuur afgerond en ontdekken we voorlopig genoeg over Adrian en een beetje over de weg die ze samen doorlopen, maar de oorlog tussen de engelen en demonen is nog lang niet voorbij. Ik ga dus snel verder met deel drie, want het verhaal is nog best spannend geëindigd.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *