Dashing through the snow

Titel : Dashing through the snow
Genre: Romance
Schrijver: Debbie Macomber
Engelse Verteller : Alysson Ryan
Duur van het boek: 4 uur 31 minuten

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Ik betaal 12 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Het verhaal

Ashley wil naar haar moeder vliegen voor kerst. Ze heeft zojuist vrij gekregen van haar baas en ze gaat haar moeder verrassen.
Tot haar grote pech kan ze geen vlucht boeken. De ticketverkoopster zegt dat ze geen vlucht kan boeken voor haar en vraagt haar even te wachten voor verdere medewerking. Wanneer de man achter haar hoort dat ze geen vlucht naar Seattle kan boeken wordt hij verontrust, want daarvoor staat hij ook in de rij. Maar dan stelt de ticketverkoopster hem gerust. Ze zal hem straks aan een ticket helpen, maar Ashley moet maar even naast de rij gaan staan wachten. Wat is dat nou? Ashley wordt niet aan een ticket geholpen, maar de knappe man achter haar wel? Hoe oneerlijk is dat zeg!
Ashley gaat vervolgens proberen een auto te huren om naar Seattle te rijden. Wanneer ze aan de beurt is voor een auto blijkt dat er nog maar één auto te huur is. Boft zij even. Dan laat dezelfde man (hij staat alweer achter haar) van zich horen. Maar één auto? Hij moet ook naar Seattle! Kunnen ze niet samen de auto delen? Wat zou jij doen als een knappe wildvreemde man jou aanbiedt een huurauto te betalen en alle bijkomende kosten op zich te nemen als hij maar met je mee mag in de auto? Dagenlang met een vreemde man in de auto zitten? In dit verhaal ontdek je wat Ashley gaat doen…..

Ben je benieuwd naar het boek? Bekijk hier een inkijkexemplaar.

Verhaallijn en ontknoping

Als luisteraars van dit verhaal ontdekken wij waarom Ashley geen ticket kon krijgen voor een vlucht naar Seattle. Niet dat het veel zou hebben geholpen, want Dash kon alleen een stand by vlucht boeken. Daar heb je niets aan als je er zeker van wil zijn dat je op tijd in Seattle bent.
In dit verhaal beleven we hoe twee vreemde mensen samen de tijd doorbrengen in een auto en in stressvolle situaties terecht komen.
Hun rit verloopt niet bepaald vlekkeloos en dat ligt lang niet altijd aan hen……

Dit boek kan als luisterboek (in het Engels) gedownload worden in iTunes.


Dit boek kan als ebook (in het Engels) gedownload worden in iTunes.

Verteller

Ik vind haar stem heel erg fijn om naar te luisteren. Ze brengt de verschillende personages herkenbaar over. Ik vind haar uitvoering goed +.

Mijn mening

Het boek is gezellig om naar te luisteren. Het duurt zeker niet lang en is best leuk voor een middagje. Het verhaal is lekker simpel en het past prima bij een leuke kerstsfeer. Heerlijk om naar te luisteren in de kerstvakantie. Neem een middagje vrij voor jezelf en ga met een dekentje op de bank zitten luisteren. Vergeet niet om er een kop warme chocolademelk bij te pakken.
Het verhaal is fijn en romantisch zonder al te veel gedoe. Twee mensen stappen samen in de auto en voelen dat ze steeds meer tot elkaar aangetrokken worden. De situaties eromheen zijn natuurlijk erg bijzonder.
Ik moet zeggen dat ik wel wat over Amerika heb geleerd. Ik had geen idee dat er mensen zijn die, zonder dat ze het wisten of er iets aan konden doen, in dezelfde situatie terecht kunnen komen als Ashley. Hier in Nederland lijkt het aardig ondenkbaar.
Ik vind dit boek wel zeker een middagje luisteren waard, maar eerlijk gezegd zou ik er niet veel geld voor betalen. Zo een keertje naar luisteren met mijn Storytelabonnement vind ik prima, maar ik zou het boek niet op Audible hebben gekocht voor 11 of 12 euro.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *