Twee gratis Audible Originalsboeken (mei selectie) voor Audible leden

Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver: Madhuri Shekar
Verteller: Nick Choksi, Harsh Nayaar, Annapurna Sriram,Bernard White, Rita Wolf
Duur van het boek: 1 uur 38 minuten

Usha is ervan overtuigd dat het boze oog, een vloek die voortdurende tegenspoed brengt, op haar dochter Pallavi rust. Vastbesloten om Pallavi op de goede weg te zetten, regelt Usha allerlei potentiële mannen. Dit wordt steeds niets. Dan regelt Pallavi haar eigen match in de vorm van Sandeep, een jonge Indiaas-Amerikaanse ondernemer. En hoewel ze verwacht had dat haar moeder blij zou zijn dat ze eindelijk een man heeft gevonden, is Pallavi radeloos en verward om te merken dat haar moeder steeds meer wantrouwend wordt tegenover de motieven van Sandeep … en zijn ware identiteit!

Verteld door een reeks telefoontjes en voicemails, deze Audible Original. Dit is een verhaal over culturele miscommunicaties, familiegeheimen en de aanhoudende echo’s van trauma .

Let op er staat een waarschuwing bij dit boek: Het verhaal bevat sterke taal, verontrustende situaties en beschrijvingen van misbruik en geweld die sommige luisteraars misschien schokkend vinden.

Schrijver:  Kirsten Kearse, Gretchen Enders, Cirocco Dunlap, Aparna Nancherla, Matt Lieb
Verteller:  Nick Offerman, Patrick Stewart, Alia Shawkat, Ellen Page, Jane Lynch, Anjelica Huston, Mike Birbiglia, Rachel Dratch, Matt Walsh, Nicole Byer, Aparna Nancherla, Harry Goaz,Gary Anthony Williams
Duur van het boek: 2 uur 46 minuten

Een verzameling van 12 korte verhalen geschreven in de stijl van een klassiek kinderverhaal, maar met een uitgesproken donkere en volwassen benadering. Wat gebeurde er echt nadat Sneeuwwitje stierf, vanuit het perspectief van de ene medisch opgeleide dwerg? Een naïeve tovenaar-professor meldt terug uit de loopgraven van een kansarme school van magie. Een man van middelbare leeftijd wordt achtervolgd door de stemmen van zijn eigen ouder wordende lichaam. De verhalen zullen je aan het lachen maken, huilen en waarschijnlijk een beetje kronkelen.

Schrijver:  Michael Livingston
Verteller:  Janina Edwards
Duur van het boek: 2 uur 37 minuten

In een wereld waar vrouwen alle macht hebben en mannen nauwelijks meetellen, moet een scheepsvrouw alles uit zichzelf en haar team halen om haar wereld te redden.

Bela staat aan het roer van de Sandcrow, een schip dat van thuis naar het diepgevroren noorden wordt gestuurd op zoek naar een legendarische kracht die het tij van de oorlog zou kunnen keren. Opgesloten in ijs, is de Sandcrow verloren. Het wordt een wanhopige reis en een ware strijd om te overleven tegen de natuur en de beproevingen.

Schrijver:  Rob Sheffield
Verteller:  Rob Sheffield
Duur van het boek: 2 uur 43 minuten

Dit is een boek over Stevie Nicks . Op basis van de uitgebreide archieven van het Rolling Stone-tijdschrift en zijn lange waardering voor Nicks deelt Sheffield de verhalen achter de bestverkopende platen en de Firtwood Mac reunie-show uit 1997 die de band weer bovenaan de hitlijsten bracht.

Schrijver: Lee Bacon
Verteller: Bryan Kennedy, Jessica Almasy, Josh Hurley, Cassandra Morris, Libby McKnight, Emily Bauer, Michael Crouch
Duur van het boek: 6 uur 24 minuten

De dertienjarige Emily Poe heeft de mogelijkheid van haar leven gekregen: een kans om de exclusieve Audyn School in Manhattan te gaan. Maar om de beurs te winnen, moet ze slagen voor een test die ze nog nooit eerder heeft meegemaakt: een bijna kale ruimte, een reeks vreemde aanwijzingen, een gesloten deur. Het doet me vooral denken aan een escape room!
Emily wordt direct BFF met haar huisgenote Alice Wray.
En dan wordt Alice vermist….

Emily gaat op zoek naar de waarheid achter de verdwijning van Alice. Al snel raakt ze diep in de binnenste cirkel van de elite van de Audyn School, de adel, die elk een eigen geheim hebben. Als aanwijzingen en leugens opkomen, moet Emily de waarheid van fictie scheiden om het mysterie van Alice op te lossen voordat het te laat is.

Schrijver: Florence Williams
Verteller: Florence Williams
Duur van het boek: 3 uur

Laat de natuur ons echt beter voelen? Het 3-daagse effect kijkt naar de wetenschap achter waarom we ons in het wild gelukkiger, gezonder en creatiever kunnen voelen.

Zelf lijken deze drie boeken me leuk: The mystery of Alice, More bedtime stories for Cynics en Black crow, white snow.
Ik heb gekozen voor:

Ben je benieuwd naar deze boeken? Ga naar de reviews door op de links hierboven te klikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *