Twee gratis Audible Originalsboeken (april selectie) voor Audible leden

Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver: Sam Shepard
Verteller: Kit Harrington, Johnny Flynn
Duur van het boek: 1 uur 27 minuten

Deze twee bekende acteurs Kit Harington (Games of Thrones) en Johnny Flynn (Beast) spelen twee broers die als kat en hond leven. Denk daarbij gerust aan Kaïn en Abel.

Let op! Er staat een waarschuwing bij dit boek: Er wordt gebruik gemaakt van volwassen taal en thema’s.

Schrijver: Hana Walker-Brown
Verteller:  Hana Walker-Brown
Duur van het boek: 3 uur 42 minuten

Dit is een verhaal over voetbal met al zijn hoogtepunten, dieptepunten, historische speeldagen en natuurlijk vals spel! Het verhaal gaat over ontdekken en de wetenschap door mensen die bezig zijn met levensveranderend onderzoek. Dit alles is verpakt in de letters: CTE.
Dit boek is een onderzoeksdocumentaire en kijkt naar de verwoestende effecten van chronische traumatische encefalopathie (CTE) – een degeneratieve hersenziekte die wordt aangetroffen bij mensen die ernstige of herhaalde slagen op het hoofd hebben ontvangen.
Het verhaal begint bij Jeff Astle, winnaar van de FA Cup en gaat verder naar de weduwen, dochters en families die voor de antwoorden blijven strijden na de dood van hun dierbaren en meer.

Schrijver: Chris Grabenstein
Vertellers: Kevin Pariseau, Charlie Thurston, Suzanne Toren,Chris Andrew Ciulla, Khaliah Adams, Lauren Fortgang, Jennifer Van Dyck, Betsy Hogg, Josh Hurley, Eliza Foss, Edoardo Ballerini,Allison Hiroto, Ann Osmond, Bryan Kennedy, J. J. Myers
Duur van het boek: 4 uur 16 minuten
Serie: Riley Mack (dit is boek 1)

Een verhaal over Riley Mack, een 12 jarige held in zijn woonplek. Het verhaal heeft veel vertellers zoals je hierboven ziet en is een audiodrama. Een bijzondere mix met verschillende aspecten zoals een bullebak van de middelbare school, 2 bankovervallers, 57 aparte honden, 4.000 ontbrekende dollars en 5 onruststokers.

Schrijver: Ruth Cowen
Verteller: Ruth Cowen
Duur van het boek: 3 uur 47 minuten

Een onderzoek ter gelegenheid van de 90ste verjaardag van Koningin Elizabeth II.
Elizabeth werd geboren als adel van lagere afkomst en is nu de meest herkenbare vrouw ter wereld.
Dit boek gebruikt acteurs en verslaggeving van ooggetuigen om het verhaal tot leven te brengen.

Schrijver: John Scalzi
Verteller: Zachary Quinto
Duur van het boek: 2 uur 18 minuten

De verteller Zachary Quinto is ook wel bekend als de nieuwe Spock in de nieuwe Star Trek films.

In de recente toekomst wordt het plotseling bijna onmogelijk om iemand te vermoorden. Bijna alle vermoorde mensen komen terug. Hoe? We weten het niet. Wat we wel weten is dat 999 van de 1000 mensen weer in hun huis terechtkomen nadat ze vermoord zijn. Maar het verandert alles: oorlog, misdaad en het dagelijks leven!
Je moet wel erg inventief zijn om iemand te vermoorden.
Ik heb dit boek geluisterd. Lees hier meer over The Dispatcher.

Schrijver: Marty Ross
Verteller: Clare Corbett, Donal Finn, Jamie Glover, Freya Mavor, Adrian Scarborough
Duur van het boek: 6 uur 45 minuten

Let op! Dit is een hoorspel! Een combinatie van een Victoriaanse mysterieuze thriller met een klassieke Victoriaanse versie van een spookverhaal. Wanneer het lichaam van een respectabele Schotse zakenman (James Miller) uit de Thames wordt gehaald, raakt zijn dochter betrokken bij een onderzoek dat een hele wereld van geheimen en corruptie onthult. Deze zoektocht naar de moordenaar van haar vader leidt tot de tragische waarheid achter de spookachtige legende van The Darkwater Bride en de kracht van haar dodelijke kus……

Ik moet zeggen dat ik het kiezen wel heel makkelijk vind deze maand. De eerste vier boeken vielen al gelijk voor me af. Ik begon al te denken dat ik misschien helemaal geen punten zou gaan uitgeven deze week totdat ik bij de laatste twee boeken terecht kwam! Daar ga ik voor. Ik kies The Dispatcher en The darkwater bridge en ga vandaag nog beginnen met het luisteren!

Ik ben inmiddels klaar met The Dispatcher. Leuk verhaal! Lees hier mijn review. Ik was begonnen met The Darkwater bridge, maar ik merk dat ik een hoorspel niet echt leuk vind om naar te luisteren. Ik had me wel voorgenomen om het in elk geval twee of drie uur vol te houden, maar toen ik al snel in het begin bij een stuk kwam waarbij je “hoorde” hoe een aal uit de keel van de slachtoffer kwam, was ik erg blij dat ik nog niet gelijk aan mijn ontbijt hoefde te beginnen. Ik heb toch liever dat het me wordt verteld of voorgelezen, maar ik hoef zo’n aal toch niet “echt” te horen! Ik was dus gelijk gestopt met het boek. Niets voor mij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *