Twee gratis Audible Originalsboeken (maart selectie) voor Audible leden

Iedere maand geeft Audible je de keuze uit zes Audible Originalsboeken. Ben je lid van Audible dan krijg je iedere maand twee punten. Deze zes boeken kosten meestal onder $10.00, maar je mag ook met jouw punten betalen. Zo krijg je iedere maand dus twee gratis boeken van Audible.

Deze maand kan je uit deze zes boeken kiezen:

Schrijver: Aasif Mandvi
Verteller: Aasif Mandvi
Duur van het boek: 1 uur 17 minuten

Een verhaal over een immigrant die naar New York verhuisd om op zoek te gaan naar “The American dream”.

Schrijver: Paula McLain
Verteller: Hillary Huber
Duur van het boek: 1 uur 15 minuten

Parijs 1893. Een verhaal over Marie Curie. De vrouw die (in onze geschiedenis) het gebruik van de röntgen stralen heeft doorontwikkeld. Lees mee hoe Marie zichzelf en haar eigen kunnen ontdekt en de liefde van haar leven ontmoet. Hoe ze omgaat met de orde en chaos, wetenschap en liefde in de periode net voordat haar naam een bekendheid wordt.

Schrijver: Les Bohem
Verteller: John Waters
Duur van het boek: 10 uur 37 minuten

Een samenzwering van duizenden jaren over de totale overname van de aarde door buitenaardse wezens. We worden van binnenuit aangevallen. Deze aliens hebben geen planeet en er komt geen ruimteschip aan. Ze hebben het heel anders aangepakt. Na al die tijd beginnen ze nu met de overname.

Let op er staat een waarschuwing bij dit boek: Er wordt gebruik gemaakt van fysiek en seksueel geweld die sommige luisteraars misschien schokken.

Schrijver: James Atlas
Verteller: James Atlas
Duur van het boek: 1 uur 21 minuten

Een vriendschap tussen James Atlas en Philip Roth. Ze lazen elkaars werk en zwierven samen door de straten van de West Side. Hun probleem ontstond toen Atlas een biografie schreef over Saul Bellow (op aanraden van Roth). Roth was ongelukkig over het resultaat. Zo zijn ze uit elkaar gegroeid. Aan het einde van Roth’s leven dachten ze erover na of James Atlas een biografie zou kunnen schrijven over zijn vriend Roth. Dit vonden ze toch geen goed idee, maar James Atlas wist altijd dat hij ooit over hem zou schrijven. Remembering Roth is zijn afscheidsrede.

Schrijver: Bryan Burrough
Verteller: Steve White
Duur van het boek: 2 uur 45 minuten

Het kleine stadje Temple in Texas had een duister geheim verborgen. Best-verkopend auteur Bryan Burrough ontdekt dat één van zijn klasgenoten op de middelbare school, een seriemoordenaar was die zes vrouwen had verkracht en verminkt, en drie ervan had vermoord.
De stad heeft alle vroege tekenen van zijn kwade karakter ontkend. Waarom werden zijn vroege verkrachtingen niet bekend gemaakt in de lokale media? Waarom loste de lokale politie zijn moorden niet op waardoor hij door kon gaan met zijn daden? Waarom werd hij door de plaatselijke Presbyteriaanse kerk beschermd tegen de gevangenis?

Let op er staat een waarschuwing bij dit boek: Deze titel bevat volwassen thema’s, waaronder fysiek en seksueel geweld, die sommige luisteraars misschien verontrustend vinden.

Schrijver: Julie Berry
Verteller: Jayne Entwistle
Duur van het boek: 9 uur 29 minuten

Middeleeuws fantasyavontuur vol humor en hart. Maeve doet een magische ontdekking. Op haar kostschool vindt ze een slechtgehumeurde djinni , zonder de intentie om zich aan een schoolmeisje te onderwerpen als zijn meester. Al snel wordt ze achtervolgd door meerdere mensen. Ze zal snel moeten kunnen denken en alles uit de kast moeten halen op zich hieruit te redden.

Zelf zit ik te twijfelen over A mind of her own, Junk, The demon next door en Wishes and Wellingtons. Je zal uiteraard later hier kunnen lezen welke boeken ik heb gekozen. Ik denk dat ik ook goed op de duur van de boeken ga letten. Hele korte verhalen heb ik veel te snel uit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *