Leuke luisterboeken op Audible en Storytel

Lees ook:

Ik luister graag naar luisterboeken op mijn telefoon. Elke dag luister ik wel even naar een verhaal. Ik luister het liefst wanneer ik huishoudelijke taken aan het doen ben. Ik ben niet zo dol op het doen van het huishouden, maar doordat ik heerlijk aan het genieten ben van een verhaal, maakt het me niet zo uit wat ik aan het schoonmaken of koken ben. Voor ik het weet ben ik nog langer bezig en verzin ik extra schoonmaaktaken alleen om nog even langer te kunnen luisteren naar mijn verhaal.

Ik heb op dit moment twee abonnementen. Ik heb een jaarabonnement bij Audible. Ik krijg iedere maand 1 credit waarmee ik een boek kan kopen. Voorheen had ik een ander abonnement waarmee ik 2 credits per maand kreeg om boeken te kopen. Deze gekochte boeken houd ik voor altijd. Sinds kort heb ik ook een maandabonnement bij Storytel. Bij Storytel betaal ik zo’n 12 euro per maand en kan dan naar zoveel boeken luisteren als ik maar wil uit hun bestand. Ik vind dit een ideale combinatie. Ik ging eerst zo snel door mijn credits heen op Audible, dat ik steeds al mijn boeken nogmaals aan het luisteren was om zo in de tussentijd weer nieuwe credits op te sparen zodat ik weer een nieuwe serie luisterboeken kon kopen.

Nu luister ik de boeken op Storytel en als ik een leuke serie heb gevonden koop ik de rest van de boeken op Audible. Vaak hebben ze op Storytel alleen de eerste paar delen. Als ik de serie heel leuk vind koop ik de rest van de delen op Audible om zo de serie af te kunnen luisteren.

Probeer Storytel 14 dagen gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *