Het Zomerlezengeschenk 2023: Verhalen om je zomer te verrijken!

Hallo, leesfanaten!

Heb je al gehoord over Het Zomerlezengeschenk 2023? Het is een leuk cadeau om je zomer met literatuur te vieren. Of je nu houdt van spannende thrillers, hartverwarmende romans of verhelderende non-fictie, er is geen betere tijd dan de zomer om je onder te dompelen in je volgende favoriete boek.

Nu vraag je je misschien af: “Wat is Het Zomerlezengeschenk?
Het Zomerlezengeschenk is een speciaal geschenk dat je gratis ontvangt bij elke aankoop van €15 aan Nederlandstalige boeken (op=op!), zowel in de boekhandel als online. Bestel je een Ebook, dan ontvang je dit geschenk bij aankoop van €15,00 aan Nederlandstalige Ebooks als Ebook. Let op dat je of 15 euro aan boeken of 15 euro aan Ebooks moet kopen.

Het Zomerlezengeschenk 2023 van Anna Drijver.

Dit jaar, van 21 juni tot 2 juli, geeft je boekverkoper je ‘Zomeravond’, een speciale bundel verhalen samengesteld door de getalenteerde actrice en schrijver Anna Drijver, als Het Zomerlezengeschenk. Deze bundel, gevuld met acht boeiende korte verhalen van gevierde auteurs zoals Mensje van Keulen, Joseph Roth, en vele anderen, is de perfecte leesstof om je zomerdagen nog specialer te maken.

‘Zomeravond’ is als een warme zomeravond die je niet wilt laten eindigen. Het neemt je mee op reis door verschillende verhalen die zowel jou als Anna hebben geraakt en vervoerd.

Tips voor leuke boeken:

  • Daar waar de rivierkreeften zingen – Delia Owens
  • Herinneringen aan hem – Colleen Hoover
  • Iene Miene Mutte – M.J. Arlidge
  • Perfecte resten – Helen Fields

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *