Ontdek de beste deals voor spannende thrillers bij Kruidvat!

Ben je een liefhebber van spannende boeken? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Deze week biedt Kruidvat een nieuwe deal aan: thrillers voor slechts 5,99 per stuk. Maar dat is niet alles! Met de aanbieding koop er 2 voor 9,50 kun je je collectie nog voordeliger uitbreiden.

Bij een bezoek aan een Kruidvat-filiaal zul je nog meer zeer goedkope boeken ontdekken dan wat je deze week in de folder ziet. Bij Bol.com beginnen de prijzen al bij 12 euro (ik heb even gekeken!).

Door regelmatig mijn website te bezoeken, kun je ontdekken welke boeken er elke week in de aanbieding zijn. Hopelijk help ik je aan een stapeltje spannende boeken voor een fractie van de prijs die je normaal zou betalen. Dit is je kans om je bibliotheek te vullen met geweldige verhalen om tijdens de aankomende zomervakantie te genieten van een boek op een zonovergoten middag of als je de avonden wilt vullen met meeslepende verhalen.
Kijk ook bij Bol.com voor 40% korting op Ebooks.

Vergeet niet dat het aanbod per Kruidvatfiliaal kan verschillen en op = op. Dus wees er snel bij en scoor die boeken voordat ze weg zijn! Ik ben vandaag wezen kijken en dit zijn de boeken die ik zoal zag liggen.

Goedkope thrillers kopen bij Kruidvat

Ik begin eerst met de drie thrillerboeken uit de folder van deze week.

Spannende thrillers goedkoop bij Kruidvat.

Liever dood dan levend – Lee Child

Dit is boek 26 van de Jack Reacher serie. In dit spannende verhaal loopt Jack Reacher een groot probleem tegen het lijf op een verlaten weg in Arizona, waar een gecrashte jeep te vinden is. Hij belandt in een godvergeten grensdorpje waar hij samen met FBI-agent Michaela Fenton op zoek gaat naar haar tweelingbroer, die zich met gevaarlijke mensen heeft ingelaten. Het dorp herbergt duistere geheimen en Reacher staat voor een moeilijke taak om antwoorden te krijgen. Met levendige actiescènes en dramatische wendingen is dit een thriller die zelfs nieuwe lezers van de serie zal smeken om meer. Zelf ben ik deze serie ook pas begonnen bij boek 24 en dat ging prima zonder voorkennis van alle voorgaande delen.  De Jack Reacher-serie gaat over een charismatische hoofdpersoon die eerlijk en intelligent is. Hij is liever alleen en nog belangrijker: hij is iemand die niet tegen onrecht kan.

Fiftyfifty – Steve Cavanagh

Fiftyfifty is boek 5 van een bloedspannende Eddie Flynn-thriller van Steve Cavanagh. Wanneer de zussen Alexandra en Sofia Avellino het verminkte lichaam van hun vader afzonderlijk van elkaar ontdekken, beschuldigen ze elkaar van de moord. Advocat Eddie Flynn staat voor de taak om de waarheid te achterhalen. Beide zussen worden in hechtenis genomen en wachten op een mogelijke veroordeling, maar slechts één van hen is de echte moordenaar. Eddie Flynn moet de waarheid ontrafelen in deze meeslepende thriller waarbij je blijft raden tot de laatste bladzijde.

De gangster – Clive Cussler

De gangster van Clive Cussler is boek 9 van de Isaac Bell-serie. In dit spannende verhaal staat Isaac Bell tegenover De Zwarte Hand, een meedogenloze misdaadorganisatie in New York City in 1906. De groep is verantwoordelijk voor ontvoeringen, afpersing, brandstichting en moord. Wanneer slachtoffers het agentschap Van Dorn inhuren om hun bedrijven, reputaties en families te beschermen, gaat Isaac Bell met zijn team op zoek naar aanwijzingen. Echter, hij komt een bekend gezicht tegen dat de sleutel kan zijn tot het ontmaskeren van de plannen van De Zwarte Hand en het beschermen van een machtige man in de natie.

Goedkope romantische verhalen kopen bij Kruidvat

Verder zie ik ook dat je pockets kan kopen voor 2,99 per stuk met als aanbieding: koop er 2 voor 5 euro.

Romantische boeken goedkoop bij Kruidvat.

Hart tegen hart – Cara Connelly

Dit is boek 2 van de Save the date serie met het verhaal waarin Tyrell Brown, na maanden in het gerechtsgebouw te hebben doorgebracht, eindelijk zijn zaak heeft gewonnen. Hij staat op het punt naar huis te gaan, maar moet eerst naar Parijs voor de bruiloft van zijn beste vriend. Tot zijn verbazing zit Victoria Westin, de knappe blonde advocate van de tegenpartij, naast hem in het vliegtuig. Ze zijn allebei op weg naar dezelfde bruiloft in Parijs. De vraag is of ze hun verschillen kunnen overbruggen en wat er zal gebeuren tijdens hun tijd samen in de stad van de liefde.

Serena & Caine – Nora Roberts

Dit is boek 2 van de MacGregor Clan serie. Deze boeken vertellen het hartverwarmende verhaal van de familie MacGregor, waarin de kinderen en kleinkinderen worden geconfronteerd met de liefdevolle bemoeizucht van hun temperamentvolle stamvader, Daniel MacGregor. Serena MacGregor geniet van haar vrijheid als blackjack-dealer op een cruiseschip en is nog niet toe aan trouwen. Maar wanneer ze de gokker Justin Blade ontmoet, zorgt haar vader ervoor dat het lot een handje wordt geholpen. In een ander verhaal staat de tegenstelling tussen Caine MacGregor, een charmante en warme persoonlijkheid en Diana Blade, die haar gevoelens onder controle houdt door een strenge opvoeding, centraal. De boeken vormen een hartverwarmende saga over een hechte Schotse familie.

Een sneeuwwitte bruiloft – Sarah Morgan

Een verhaal waarin de familie White samenkomt in het besneeuwde Aspen voor de kerstbruiloft van hun jongste dochter, Rosie. Echter, de ouders van de bruid, Maggie en Nick, hebben een geheim: ze staan op het punt om te scheiden. Ze willen de bruiloft vieren, maar vastzitten in een winterwonderland is het laatste waar ze op zitten te wachten. Ondertussen maakt Rosies oudere zus, Katie, zich zorgen en probeert ze haar zusje te behoeden voor een mogelijke fout, terwijl ze wordt afgeleid door de knappe getuige, Jordan. Rosie zelf twijfelt over haar huwelijk en worstelt met het vertellen van haar onzekerheden aan de gasten. Met emoties die hoog oplopen, belooft dit een Kerstmis te worden die de familie White niet snel zal vergeten.

Verwarmd door de zon – Sherryl Woods, Susan Mallery en Linda Lael Miller

Dit is een bundel bestaande uit drie verhalen. In “Een warm welkom” van Sherryl Woods staat psycholoog Ann Davies centraal, die openstaat voor iedereen die haar hulp nodig heeft, totdat aannemer Hank Riley in haar leven verschijnt en alles vraagt: haar hart, haar lichaam en een leven samen. “Zomer van verlangen” van Susan Mallery volgt Jake Masters, wiens hart breekt wanneer zijn geadopteerde dochter moeite heeft met het verlies van zijn vrouw. Wanneer zijn dochter vraagt om haar biologische moeder te leren kennen, kan hij niet weigeren, maar de onverwachte aantrekkingskracht tussen Jake en Anne Baker maakt het complex. “Warme avondzon” van Linda Lael Miller draait om Rance McKettrick, die een nieuwe start wil maken met zijn dochters en afstand wil nemen van zijn overwerkte leven. Maar dan komt hij Echo Wells tegen, de eigenares van een boekhandel, die allerlei gevoelens in hem losmaakt en hem afleidt van zijn plannen. Het boek neemt lezers mee op een romantische reis naar zonnig Florida, ruig Colorado en bergachtig Arizona, waar liefde en avontuur op de loer liggen.

Nog meer titels voor 3,99

Verder zag ik ook enkele andere boeken voor 3,99 per stuk.

Alles tussen jou & mij – Susan Wiggs

Een hartverwarmend verhaal over de vraag of liefde op het juiste moment kan komen. Caleb Stolz heeft beloofd zijn twee jonge neefje en nichtje groot te brengen na het overlijden van zijn broer. Dit betekent dat hij terug moet naar de gesloten Amish-gemeenschap die hij jaren geleden heeft verlaten. Hoewel het moeilijk is, voelt hij zich gelukkig op de boerderij. Maar wanneer zijn neefje ernstig gewond raakt en Caleb hem naar het ziekenhuis in de stad moet brengen, roept hij de woede van de hele gemeenschap over zich af. Alleen en overweldigd ontmoet hij Reese Powell, een toegewijde arts op wie hij meteen een sterke aantrekkingskracht voelt. Reese worstelt met haar veeleisende werk en de hoge verwachtingen van haar familie. Caleb zet haar hele leven op zijn kop, maar is liefde tussen mensen uit zulke verschillende werelden wel mogelijk? Dit verhaal verkent de uitdagingen van liefde en samenkomen in verschillende werelden.

Het mooiste verhaal – Susan Wiggs

Dit is een dubbel uitgegeven titel. Het was eerst uitgegeven met als titel: De boekwinkel vol liefde, boek 3 van de Bella Vista serie.
Dit boek vertelt het verhaal van Natalie Harper, die ogenschijnlijk alles heeft – een baan, een huis, stabiliteit – maar niet echt gelukkig is. Voordat ze de tijd heeft om te ontdekken waarom dat zo is, wordt ze geconfronteerd met een tragisch noodlot. Ze erft het chaotische leven van haar moeder, inclusief torenhoge schulden, een noodlijdende boekwinkel en de zorg voor haar opa Andrew. Wanneer Natalie het allemaal niet meer aankan, verschijnt de knappe aannemer Peter Gallagher in haar leven, die ooit door haar moeder werd ingehuurd om een lekkage te verhelpen. Met Peter’s hulp lijkt er nieuwe energie te ontstaan in de boekwinkel, waardoor Natalie de moed vindt om zich te storten op haar nieuwe rol als boekhandelaar en mantelzorger. Zal ze de winkel en haar opa kunnen redden? En misschien krijgt ze zelf ook een happy end in haar eigen mooiste verhaal. Het boek verkent thema’s van verlies, erfenis, en het vinden van geluk in onverwachte omstandigheden.

Onder de Italiaanse zon – Santa Montefiore

Dit is boek 1 van de Tuinen van Devon serie.
“Onder de Italiaanse zon” van Santa Montefiore vertelt het verhaal van Gracie, een weduwe die een teruggetrokken leven leidt in Badley Compton. Wanneer ze een advertentie ziet voor een kookcursus in Toscane, besluit ze zonder aarzelen de reis te boeken. Haar dochter Carina en kleindochter Anastasia vergezellen haar. In Italië herontdekken ze hun liefde voor rust, natuur en vooral voor elkaar. Voor Gracie is de reis echter meer dan zomaar een vakantie. Het is een kans om af te rekenen met een geheim uit haar verleden. Terwijl ze zich onderdompelt in herinneringen, ontdekken ze de magie van Toscane en vinden ze de liefde opnieuw, zowel voor elkaar als voor het goede leven. Het boek biedt een mix van romantiek, geheimen en de schoonheid van Italië, waarbij de personages zichzelf en elkaar herontdekken.

Liefs uit Parijs – Lorraine Brown

Dit is een debuutroman van Lorraine Brown. Het verhaal volgt Hannah, die samen met haar vriend Simon per trein onderweg is van Venetië naar Amsterdam. Wanneer ze wakker wordt, ontdekt ze dat de trein ’s nachts is gesplitst en ze zich plotseling in Parijs bevindt, terwijl Simon vijfhonderd kilometer verderop in Amsterdam is met haar ticket en bagage. Op het perron van Gare du Nord ontmoet Hannah Leo, die alles is wat Simon niet is. Terwijl ze een dag met Leo doorbrengt in de meest romantische stad ter wereld, wordt Hannah gedwongen na te denken over zichzelf, haar relatie en de vraag wat ware liefde eigenlijk is. Wat begon als een blunder verandert Hannahs leven voorgoed en leidt haar naar een nieuw inzicht over liefde en haar eigen geluk. Het boek biedt een verfrissend en charmant verhaal, perfect om even te ontsnappen aan de werkelijkheid.

Wat het hart kan horen – Jan-Philipp Sendker

Dit is boek 1 van de Birma trilogie. Het verhaal volgt de jonge New Yorkse advocate Julia Win, die zich niet thuis voelt in het schilderachtige dorp Kalaw in de bergen van Birma. Ze is op zoek naar informatie over haar vader Tin Win, die vier jaar eerder plotseling is verdwenen. Een veertig jaar oude liefdesbrief van haar vader aan een onbekende vrouw leidt Julia naar dit dorp. In een theehuis wordt ze aangesproken door een man die precies lijkt te weten wie zij is, en hij begint te vertellen. Naarmate zijn verhaal zich ontvouwt, voelt Julia zich steeds meer op haar gemak in deze vreemde en bijna magische omgeving. “Wat het hart kan horen” is een diep ontroerend liefdesverhaal met een zweem van geheimzinnigheid. Het boek neemt de lezers mee op een meeslepende reis en laat hen smullen van de emotionele achtbaan van liefde en verlies.

Voor de ogen van een kind – Mary Higgins Clark

Dit is een dubbel uitgegeven titel: zie Verbinding verbroken!
“Voor de ogen van een kind” is een thriller van Mary Higgins Clark. Het verhaal draait om Steve Petterson, wiens vrouw Nina twee jaar geleden op brute wijze is vermoord. Hun zesjarige zoon Neil was getuige van de moord en wordt elke nacht geplaagd door nachtmerries van de handen van de moordenaar om de nek van zijn moeder. Nu is Ronald Thompson eindelijk veroordeeld tot de doodstraf voor de moord. Steve hoopt op een nieuw leven voor zichzelf, zijn zoon Neil en zijn vriendin Sharon Martin. Echter, wanneer Neil en Sharon worden ontvoerd, ontstaat er twijfel of Ronald wel de echte dader is. Er begint een bloedstollende race tegen de klok om Steve zijn gezin te redden. “Voor de ogen van een kind” biedt spanning, mysterie en een snel tempo, waardoor het een thriller is die je in één ruk uit wilt lezen.

De make-over – Tessa Bailey

Dit is een komisch, sexy en romantisch verhaal over een jong stel met herkenbare kleine en grotere ergernissen. Georgie, de hoofdpersoon, heeft besloten een ander pad te kiezen dan het goedlopende renovatiebedrijf van haar familie. Ze organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en wil een vrouw van de wereld worden. Om haar leven opnieuw vorm te geven, gaat ze aan de slag met een nieuwe bedrijfsopzet, een nieuwe garderobe en het aanpakken van haar uiterlijk. Ze besluit ook om haar imago op te vijzelen door te daten met de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen, Travis Ford. Het boek is hilarisch, lief, hartverwarmend en sexy, waardoor het de perfecte ingrediënten heeft voor een heerlijke lovestory. Een aanrader voor fans van Bridget Jones’s Diary.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *