Storytel – Nu slechts €2,00 voor 2 maanden!

Ben je op zoek naar eindeloos luister- en leesplezier? Dan heb ik goed nieuws voor je! Voor nieuwe klanten biedt Storytel een exclusieve aanbieding aan: slechts €2,00 voor 2 maanden onbeperkt toegang tot een uitgebreide bibliotheek vol audioboeken en e-books.

Bij Storytel krijg je de vrijheid om te kiezen uit meer dan 350.000 verhalen die je kan beluisteren en lezen. Of je nu geïnteresseerd ben in spannende thrillers, romantische romans, informatieve non-fictie of boeken voor kinderen, er is voor elk wat wils. Bovendien kan je met de Kids Mode van Storytel een veilige en kindvriendelijke omgeving creëren waarin jonge lezers hun eigen boeken kunnen kiezen, bewaren en lezen.

Een ander voordeel van Storytel is dat je de boeken kan downloaden, zodat je ze altijd en overal kan lezen of beluisteren, zelfs zonder internetverbinding. Dit is perfect voor onderweg, tijdens een ontspannen wandeling of gewoon lekker thuis op de bank.

Met het flexibele abonnement van Storytel bepaal je zelf hoelang je wil genieten van de verhalen. En het beste van alles? je kan op elk moment opzeggen, zonder gedoe.

Wacht niet langer en probeer zelf Storytel met deze actie! Maar wees er snel bij, want deze aanbieding eindigt op 21 mei 2023.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *