An Alaskan Christmas

Titel: Vonken in de sneeuw
Titel Engels: An Alaskan Christmas
Genre: Romance
Schrijver: Jennifer Snow
Verteller: Melissa Moran
Duur van het boek: 9 uur 29 minuten
Alle boeken van deze Wild river serie:

  • An Alaskan Christmas
  • An Alaskan Wedding (1.5)
  • Under an Alaskan Sky
  • A Wild River Retreat (2.5)
  • A Sweet Alaskan Fall
  • A Wild River Match (3.5)
  • Stars over Alaska
  • Alaska Reunion
  • Alaska Dreams

Het boek An Alaskan Christmas

Dit is deel 1 van een romantische serie met pikante bedscènes. Erika is een chirurg en ze werkt samen met haar vader in een groot ziekenhuis. Omdat haar vader het idee heeft dat ze overwerkt begint te raken moet ze twee weken vakantie nemen. Ze staan op het punt te starten met de proeven voor hun ontwikkelde behandeling van de ziekte die haar moeder het leven heeft gekost. Erika is een workaholic zonder vrienden. Voor haar gedwongen vakantie valt ze terug op een oude vriendschap. Ze gaat terug naar haar geboorteplaats en brengt twee weken met haar vroegere beste vriendin door. Al bij hun reünie moeten ze samen naar de bar, want haar vriendin heeft een flinke slok alcohol nodig om zich voor te bereiden op de komende twee weken met Erika (Erika is zo compliceert!).
In de bar komt Erika weer oog in oog te staan met de broer van haar vroegere beste vriendin en wat ziet hij er yummy uit! Insta love here we come!
We krijgen een romance in de kou met allerlei redding situaties, want Erica is een chirurg en Reed (de broer) werkt bij de reddingsbrigade.

Benieuwd geworden? Lees hier een inkijkexemplaar van het boek.

Te koop bij Bol.com:

Verteller

Ik vind deze versie een voldoende waard. Niet echt heel bijzonder.

Mijn mening

Ik was op zoek naar een romance verhaal over kerst. Op zich komt de kerstsfeer niet zozeer nadrukkelijk naar voren. Het is meer de periode waarin dit verhaal zich af speelt. Dus als je op zoek bent naar een verhaal waarbij je heerlijk in kerstsfeer komt, dan raad ik dit boek af.
Ik vind dit boek een leuk begin van een serie. De insta-love komt op een leuke wijze naar voren en wordt mooi uitgewerkt.
De bedscènes zijn wel heet. Het wordt niet sexy beschreven, maar behoorlijk met platte taal. Dit is zeker geen verhaal waarbij je kan vergeten je oordopjes in te doen.

Ik vind dit boek 3 van de 5 sterren waard.

Bekijk meer Romance boeken.
Bekijk meer boeken met pikante bedscènes.

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

Recensie boek: An Alaskan Christmas van Jennifer Snow

Ik heb het boek in het Engels geluisterd met Storytel. Mijn abonnement voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost 17 euro per maand om naar de boeken te luisteren die ze aanbieden. Ik kan zoveel luisteren als ik wil. Een abonnement voor 1 volwassene en 1 kind kost 13 euro per maand.
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *