Audible: TIJDELIJK leuke cadeaus “listener love month”

Vandaag ontdek ik dat je van 15 juni 2020 t/m 12 juli 2020 leuke extra’s krijgt als abonnee bij Audible.
Het cadeau van week 1 en 2 heb ik gemist, maar ik zie dat het meditatie en muziek was voor week 2 en slaapgeluiden voor week 1. Dat heb ik toch niet nodig, dus wat mij betreft ontdek ik dit wel op tijd.

Deze week krijgen we het boek Dodge & Twist gratis. Dit is het vervolg van Oliver Twist waar Dickens nooit aan toegekomen is.
Het gaat om een Audible Original Drama. Zodra ik klaar ben met mijn huidig boek zal ik zeker naar dit cadeau luisteren. Misschien moet ik dan wel eerst even naar Oliver Twist luisteren, want dat verhaal zit niet echt vers in mijn geheugen en ik heb het boek zelf ook nooit gelezen. De Ebook vesie van Oliver Twist is gratis in Kobo Plus voor abonnee.

Titel : Dodge & Twist
Genre: Literaruur & fictie, klassiek
Schrijver: Tony Lee
Verteller : Matt Lucas, Stephen Mangan, Michael Socha, Kara Tointon
Duur van het boek: 4 uur 56 minuten

Maandag 6 juli komt het volgende cadeau met als thema: The wish you might get granted.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *