The Tales of Beedle the Bard

Titel : The Tales of Beedle the Bard
Nederlandse titel: Uit de schoolbibliotheek van Zweinstein 3 – De Vertelsels van Baker de Bard
Genre: Leuk voor kinderen
Schrijver:  J.K. Rowling
Vertellers:  Warwick Davis, Noma Dumezweni, Jason Isaacs, Jude Law, Evanna Lynch, Sally Mortemore, Bonnie Wright
Duur van het boek : 1 uur 35 minuten

Ik heb het boek in het Engels gedownload bij Audible. Ik heb een abonnement bij Audible. Eén keer per jaar betaal ik $149.50 en dan krijg ik 12 credits in één keer. Met de credits koop ik de luisterboeken die ik graag wil hebben. Op deze wijze betaal ik $12.50 voor een boek. Meestal koop ik boeken van rond de $20 of $30 dus dit scheelt best veel voor mij. In dit geval werd het boek gratis aangeboden voor leden.

Het verhaal

Dit is een boek met kinderverhalen in de wereld van Harry Potter.
Dit boek ben je als fictie tegengekomen in Harry Potter en de Relieken van de Dood (boek 7). Het is beschreven als een populaire bundel van sprookjes voor tovenaarskinderen. Een van de verhalen uit dit boek ken je als Harry Potter fan maar al te goed!
Dit verhaal gaat over vijf sprookjes voor tovenaarskinderen uit de wereld van Harry Potter. Dit boek is een speciale editie, want hierin staan de notities van Dumbledore zelf bij de verhalen. Na zijn dood stond dit boek in zijn testament.

Te koop bij Bol.com in het Nederlands:

Verteller

Deze Engelse vertellers doen het erg leuk. Ik vind deze uitvoering een goed waard. De stem van Dumbledore wordt ingesproken door Jude Law. Dit is de acteur die de “jonge Dumbledore” speelt in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald.

Mijn mening

Leuk boek om naar te luisteren. De sprookjes zijn best bijzonder en passen heel goed binnen de wereld van Harry Potter. Het is een mooie bonus voor de fans van Harry Potter.
De verhalen zijn niet zo lang en je kan er een deel van je middag van genieten.
Leuk voor jong en oud!
Let wel op dat het verhaal alleen in het Engels te beluisteren is. Hieronder vind je een link naar het boek in het Nederlands (geen luisterversie).

Waar kan je dit boek kopen/downloaden?

  • Bol.com: E-book en hardcover in het Nederlands
  • Audible: Engelse luisterversie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *