Escape uit het Stephen King museum!

Storytel heeft een online escaperoom gemaakt in de vorm van een Stephen King museum waaruit je moet zien te ontsnappen. Het spel is Nederlandstalig en is door iedereen te spelen of je nu wel of niet lid bent van Storytel.

Ontsnap uit het Stephen King museum en win!

Succesvolle ontsnappingen maken kans op 1 jaar gratis Storytel én een voucher voor een real life escape room naar keuze!

Hoe speel je Escape uit het Stephen King museum?

Ga naar het Stephen King museum van Storytel, vul je ticket in en druk op start.

In het museum vind je allerlei verwijzingen naar de bekende boeken van Stephen King. Vooral de scènes uit de films worden goed uitgebeeld.

Escaperoom: het Stephen King museum. Online spel van Storytel.

Beweeg je in het museum door de pijlen te gebruiken. Het museum betreden is makkelijk, maar nu moet je zien te ontsnappen!

Stap in de verschillende scènes en ga op zoek naar aanwijzingen.

Mijn mening

Mijn man en ik hebben dit samen gespeeld. Het was leuk om te doen en de scènes uit de verfilming van de boeken waren goed herkenbaar. Je kan hints krijgen als je ze nodig hebt, maar eigenlijk is het spel wel heel erg makkelijk. Zelf waren we in 38 minuten ontsnapt en wij zijn altijd erg traag (we gebruiken liever geen hints). Wanneer we normaal een escaperoom spel van een uur spelen zijn we altijd de hele avond bezig en moeten we soms nog de volgende avond verder gaan. Sommige scènes waren wel zeer makkelijk en bij twee scènes zaten we lang te kijken en te zoeken terwijl de oplossing toch eigenlijk wel zeer duidelijk was, maar we dachten te moeilijk.

Heb je even een half uurtje (of misschien meer) over? Dan zou ik zeggen: “Probeer dit spel uit en wie weet win je zelfs een prijs!”

Niks gewonnen?
Probeer Storytel 14 dagen gratis.
Probeer Nextory 30 dagen gratis. Gebruik de code Jufjannie40 en ontvang een 40 dagen gratis proefperiode.

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *