Goedkope romans en thrillers bij Kruidvat

Bij mijn laatste bezoek aan Kruidvat viel mijn oog op een rek met paperbacks die voor een klein prijsje te koop waren. In deze blogpost geef ik een overzicht van de romans en thrillers die ik daar heb gezien, inclusief de prijzen die op de kaft stonden. Dus als je op zoek bent naar een goede deal voor je volgende leesavontuur, lees dan vooral verder!

Je moest eens weten – Gillian King

Prijs: 2,99

Billy, de jonge hoofdpersoon, maakt een gewaagde sprongetje in de liefde door verliefd te worden op haar norse baas, Matthew. Ondanks haar angst om zich te binden, kan ze haar gevoelens voor Matthew niet onderdrukken. Deze relatie komt echter met complicaties: Matthew heeft een dochter die niet goed in haar vel zit, en Billy moet ook rekening houden met Carmen, een andere belangrijke persoon in Matthews leven. Terwijl Billy probeert haar plek te vinden, wordt ze geconfronteerd met de uitdagingen van Matthews leven, waaronder het verdriet en de trauma’s die hem en zijn gezin beïnvloeden. Het verhaal, dat begint als een feelgood romance, verdiept zich al snel in de complexiteit van liefde en verlies, en onderzoekt hoe de dood van een kind een huwelijk kan beïnvloeden. Het boek biedt een intrigerende mix van liefde, verdriet en de zoektocht naar een plek in een complex leven.
Lees mijn review van dit boek.

Ik vergeet je niet – Gillian King

Prijs: 2,99

Corinnes toekomst – Paula Stern

Prijs: 2,99

Corrine heeft een passie voor koffie en het branden van koffiebonen. Haar familie bezit een koffie-imperium, maar Corrine’s ideeën verschillen van die van haar vader, die het bedrijf leidt. Wanneer haar vader een beroerte krijgt, moeten Corrine en haar broer het bedrijf overnemen. Dit leidt tot conflicten, omdat haar broer haar invloed probeert te beperken. Corrine besluit uiteindelijk haar eigen koffieonderneming te starten, vastbesloten om haar visie op eerlijke en kwalitatieve koffie te realiseren.

Het boek bestaat uit twee verhalen. Het eerste speelt zich af in het heden, terwijl het tweede verhaal gaat over Corrine’s opa. Ze leest zijn dagboek, waarin hij vertelt over zijn ervaringen tijdens de Tweede Wereldoorlog in Duitsland, waar zijn vader dood en verderf zaaide onder dorpsgenoten. Dit deel van het boek biedt een historische blik en toont de impact van de oorlog op haar opa.

Het verhaal combineert de liefde voor koffie met de uitdagingen van het starten van een eigen onderneming, vriendschap, familieliefde en historische reflecties.
Lees mijn review van dit boek.

Sarahs vertrouwen – Paula Stern

Prijs: 2,99

Lady Kitty’s fortuinlijke zoektocht – Sophie Irwin

Prijs: 3,99

De erfenis – Mary Higgins Clark

Prijs: 3,99

Dumplin – Julie Murphy

Prijs: 3,99

De crèche – Elle van Rijn

Prijs: 3,99

Flashback – Mariette Middelbeek

Prijs: 3,99

Bloedsinaasappel – Harriet Tyce

Prijs: 3,99

Olivia’s geheim – Muna Shehadi

Prijs: 4,99

In het derde en laatste deel van de serie over drie dochters, volgt het verhaal Olivia Croft, wiens leven voortdurend op zijn kop wordt gezet door onverwachte gebeurtenissen en schokkende ontdekkingen. Haar wereld stort in wanneer ze ontdekt dat haar man al tien jaar tegen haar liegt, wat leidt tot het einde van haar huwelijk en een tijdelijke verhuizing.

Olivia weigert te accepteren dat haar moeder, Jillian, niet haar biologische moeder is, ondanks de onthullingen van haar zussen. Terwijl ze worstelt met haar persoonlijke problemen en publieke imago als actrice, besluit ze haar leven te herzien en streeft ernaar een beter mens te worden.

Door middel van dagboekfragmenten van Jillian en Olivia’s zelfreflectie, worden thema’s zoals genderidentiteit en geboortegeslacht onderzocht. Ondanks de uitdagingen blijft Olivia vechten voor haar geluk en persoonlijke groei, wat haar tot een inspirerend en veerkrachtig personage maakt. Het verhaal zit vol met onverwachte wendingen en emotionele diepgang, waardoor het een boeiende leeservaring biedt.
Lees mijn review van dit boek.

Het Italiaanse meisje – Lucinda Riley

Prijs: 8,99

In dit artikel staan links van affiliatie programma’s. Ik ontvang commissie op uw aankoop via de links. Dit kost u niets extra’s maar het steunt wel mijn website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *